Românii din diaspora se mai pot înscrie pentru votul prin corespondenţă doar până la miezul nopții. Câți sunt până acum

Românii din diaspora se mai pot înscrie pentru votul prin corespondenţă doar până la miezul nopții. Câți sunt până acum

Autoritatea Electorală Permanentă reaminteşte cetăţenilor români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate că se mai pot înregistra ca alegători prin corespondenţă doar joi, termenul limită fiind data de 22 octombrie, ora 24.00, ora României.

Într-un comunicat, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, reiterează apelul său către românii din străinătate de a opta pentru votul prin corespondenţă, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanţă, fără cozi, fără deplasări, fără costuri şi fără riscuri, mai ales în contextul incertitudinii legate de evoluţia pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING

Câți români din diaspora s-au înscris pentru votul prin corespondenţă

Peste 36.000 de cereri au fost depuse, până joi, la ora 14:30, de românii din străinătate pentru votul prin corespondenţă la alegerile din 6 decembrie. 

Toate informaţiile privind procedura de înscriere la votul prin corespondenţă sunt disponibile pe portalul www.votstrainatate.ro.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Vezi şi un interviu eveniment realizat de Magda Grădinaru cu Norman Manea: Corupția și demagogia sunt vii în România, la fel cum vii au rămas calitățile românești


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇