Robert Negoiță îl felicită pe Nicușor Dan pentru victorie. Ce răspuns are pentru Ciolacu, care i-a cerut să se întoarcă acasă

Robert Negoiță îl felicită pe Nicușor Dan pentru victorie. Ce răspuns are pentru Ciolacu, care i-a cerut să se întoarcă acasă

Robert Negoiță, proaspăt reales primar al Sectorului 3 din Capitală, l-a felicitat pe Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, potrivit datelor parţiale după numărarea a peste 90% din voturile exprimate în Capitală.

Negoiță a postat un mesaj video pe contul său de Facebook în care le mulțumește cetățenilor care l-au votat.

”Vă mulțumim tuturor celor care ați venit ieri la vot. Tuturor celor care ați venit la vot, dar în mod special celor care ne-ați dat încredere să continuăm împreună”, afirmă edilul în clipul video.

ADVERTISING

El îl felicită pentru victorie pe Nicușor Dan și îi transmite că Bucureștiul are nevoie de ”foarte multe schimbări în bine”.

De asemenea, vreau să îl felicit și pe Nicușor Dan, să îi doresc să aibă un mandat plin de rezultate bune, pentru că Bucureștiul are nevoie de foarte multe schimbări în bine. S-a terminat campania electorală, îi felicit pe toți cei care au câștigat în toate sectoarele și în toată țara și le doresc să aibă un mandat cât mai bun. Să facem lucruri bune împreună pentru cetățeni!

Robert Negoiță
ADVERTISING
https://www.facebook.com/Robert.Negoita/videos/661899404692547

Replica pentru Ciolacu

Totodată, Negoiță i-a dat și replica lui Marcel Ciolacu. Liderul PSD a afirmat, duminică, că „oferta” sa pentru Negoiță este ”să se întoarcă acasă”.

 „Cu domnul Negoiţă am vorbit astăzi toată ziua şi oferta este foarte clară: să se întoarcă acasă. Şi cred că domnul Negoiţă se va întoarce în Partidul Social Democrat, unde îi este locul” a declarat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări.  

Ciolacu susţine în continuare că PSD e cel mai mare partid şi îi cere lui Negoiţă să se întoarcă acasă

ADVERTISING

În replică, Negoiță spune că nu ia în calcul așa ceva, momentan.

"Oferte de la PSD am mai avut, eu le mulţumesc pentru ofertă, le mulţumesc pentru gândurile bune. Nu am ascuns niciodată că am o relaţie de prietenie cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, dar.... una-i una şi alta-i alta. Nu am avut nicio discuţie referitoare... ca să mă întorc în PSD sau ceva", a spus edilul la Digi24, citat de News.ro.

Întrebat dacă nu ar exclude totuşi o întoarcere în PSD, Negoiţă a replicat: "În viaţă am învăţat că nu trebuie să excluzi niciodată nimic, dar nu se pune problema în acest moment, situaţia e cât se poate de clară".

Iată situația din restul sectoarelor din Capitală:

Citește mai multe despre rezultatele alegerilor în Capitală:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇