Reacții dure în PSD, după eșecul moțiunii de cenzură: Sunteţi slabi şi vânduți, Marcele!

Reacții dure în PSD, după eșecul moțiunii de cenzură: Sunteţi slabi şi vânduți, Marcele!

Senatorul PSD Şerban Nicolae consideră ”o mare şi nescuzabilă ruşine” faptul că partidul nu a reuşit să întrunescă cvorumul pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban. La rândul său, fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu afirmă că ”a fost un mare fâsss”.

O mare şi nescuzabilă ruşine…”, a scris, luni, pe Facebook, senatorul PSD Şerban Nicolae, comentând faptul că şedinţa de luni a Parlamentului în care trebuia să se dezbată moţiunea de cenzură a fost închisă din lipsă de cvorum.

ADVERTISING

PSD anunţă că parlamentarii care au lipsit la moțiune vor fi excluşi - printre ei, Cătălin Rădulescu și Carmen Dan

La rândul său, fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu afirmă că ”a fost un mare fâsss”.

Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Şi nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflaţi în spitale sau carantinaţi ca suspecţi de Covid! Când pregātesti o moţiune, şi chiar vrei sā treacā, negociezi! Aveai cel puţin 9-10 voturi de la minorităţi, cel puţin 8 voturi de la neafiliaţi plus PSD-iştii goniţi de ţine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iştii care nu iubesc în ruptul capului acest Guvern, dar nici de la negociatorii tăi nu au înţeles exact ce vrei”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

ADVERTISING

Orban mulțumește partidelor care au susținut Guvernul: Este extrem de benefic pentru România

Fostul secretar general al PSD i-a transmis lui Marcel Ciolacu că Liviu Dragnea nu ar fi pus niciodată partidul într-o astfel de ipostază.

Sunteţi slabi şi vânduti, Marcele! Şi se vede limpede că lumina zilei! Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbră lui pe timp de noapte! Pentru cā el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situaţie ridicolā! Şi vorba lui Şerban Nicolae: e o mare şi nescuzabilā ruşine”, a mai scris Ştefănescu.

ADVERTISING

PSD nu a reușit să dea jos Guvernul Orban, pentru că nu a fost cvorum pentru votul moțiunii. 5 parlamentari social democrați au lipsit

Şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost închisă din lipsă de cvorum. În sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care pentru cvorum trebuiau 233. 

Ponta acuză un blat între PSD și PNL la moțiunea de cenzură


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇