Reacţia senatorului Șoșoacă, după ce liderii AUR i-au retras sprijinul politic: Misoginism și dublă măsură

Reacţia senatorului Șoșoacă, după ce liderii AUR i-au retras sprijinul politic: Misoginism și dublă măsură

Senatorul Diana Șoșoacă a vorbit despre retragerea sprijinului politic din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Ea îi acuză pe Sorin Lavric și Claudiu Târziu, lideri ai partidului, de misoginism și ”dublă măsură”.

”Să-mi reproșezi că eu continui pe linia stabilită... Păi eu am zis ca apărăm poporul român, că mergem înainte pentru nația română si voi îmi cereți tocmai mie să fiu ca alte partide?! Păi atunci candidam la PSD... O să încerc ca senator independent să ajut oamenii, dar nu o să mai pot face asta ca șef în Comisia de abuzuri. Îmi pare rău de acești oameni, că i-a trădat AUR”, a declarat Șoșoacă într-un video postat pe Facebook, filmat alături de Adriana Bahmuțeanu.

Exclusiv! Diana Iovanovici-Șoșoacă Șoșoacă agresata de doi parlamentari AUR!Ce s-a întâmplat azi la Senat? Aur și-a dat arama pe fata!!!Șoșoacă pierde comisia de abuzuri?

Posted by Adriana Bahmuteanu on Wednesday, February 10, 2021

Șoșoacă face parte din Partidul Neamul Românesc, formațiune care a intrat în alianță cu AUR. Ea mai spune că e bine să fie singură și îl acuză de dublă măsură pe Târziu.

ADVERTISING

”Dubla măsură nu poate caracteriza un creștin (despre Claudiu Târziu - n.red.). Eu sunt în Neamul Românesc, pe persoană fizică, dacă vreți, nu mă pot asocia niciunui partid. Am crezut că și alții luptă cu mine. Nu împotriva tuturor oamenilor din celelalte partide, pentru că și acolo sunt foarte mulți oameni buni.

Mai bine să fiu singură, nu mă voi dezice niciodată de ce am spus în campania electorală”, a mai spus aceasta.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a decis, miercuri, în ședința Biroului Național de Conducere al Partidului excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca și retragerea sprijinului politic acordat senatorului Diana Șoșoacă-Ivanovici.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Detalii aici - AUR i-a retras sprijinul politic senatoarei Șoșoacă UPDATE Nu a fost exclusă pentru că nu era membră în partid

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇