Reacția lui Ponta când a auzit că Robert Negoiță are COVID: Mulți își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea alegeri cât mai repede

Reacția lui Ponta când a auzit că Robert Negoiță are COVID: Mulți își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea alegeri cât mai repede

Victor Ponta a reacționat miercuri după ce Robert Negoiță, cel mai sonor nume care candidează pentru Pro România la alegerile locale, a anunțat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Cum izolarea pe care o impune virusul încurcă mult calculele electorale, Ponta a spus că este vina Guvernului PNL pentru că a insistat să organizeze alegeri în aceste condiții de risc.

”Am avertizat în mod repetat și vehement că Orban și PNL ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor cu alegerile organizate fără condiții de siguranță! Între sănătatea publică și interesul egoist de partid, Orban a ales partidul! Aceasta este o gândire tipică unui politruc - incompatibilă cu responsabilitatea unui adevărat prim-ministru!

ADVERTISING

Campania începe imediat (acțiunile de precampanie sunt deja de o lună)/ iar ziua votului înseamnă 18.500 de secții de vot - cu o medie de 20 de persoane aflate permanent în secție și o medie de 500 de alegători care vin la vot!

Mulți candidați, militanți, familiile acestora și simplii cetățeni se vor îmbolnăvii cu acest virus sau își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea alegeri cât mai repede - ca să nu piardă și mai mult în sondaje!”, a scris Ponta pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta îi cheamă însă pe toți românii la vot, chiar daca doar câteva rânduri mai sus spunea că sunt un risc.

”Vă rog pe toți să mergeți la vot în 27 septembrie luând voi măsurile de siguranță pe care Guvernul Orban PNL NU le-a luat. Și mergeți să pedepsiți ticăloșia acestui individ aflat la Guvern prin corupție și blaturi cu PSD!”, conchide Victor Ponta.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇