Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, are Covid 19. Iată de ce nu voia să poarte mască

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, are Covid 19. Iată de ce nu voia să poarte mască

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, miercuri, pe Facebook, că are Covid 19. Edilul îi sfătuiește pe toți cei cu care s-a întâlnit în ultimele zile să își monitorizeze starea de sănătate și să se testeze, în cazul în care nu se simt bine.

Negoiță a anunțat că l-a durut capul și s-a simțit moleșit de marți seară. Miercuri dimineața a mers la medic și a făcut testul pentru Covid 19. Și a aflat că e bolnav.

În consecință, primarul de sector susține că s-a retras momentan din activitatea publică și ia tratamentul prescris.

ADVERTISING

De asemenea, i-a sfătuit pe cei cu care a intrat recent în contact să se testeze, dacă se simt rău.

”Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit.

În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

ADVERTISING

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Robert-Negoita-a-anuntat-ca-are-Covid-19
Postarea prin care Robert Negoiță a anunțat că are Covid 19

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a scris Robert Negoiță pe Facebook.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/Robert.Negoita/posts/3513300812025294

Robert Negoiță a precizat în repetate rânduri pentru reporterul special al SpotMedia.ro că nu poartă mască și alte echipamente de protecție împotriva SARC-CoV-2 din cauză că oricum nu crede că va scăpa de infectarea cu virusul.

Dar – a mai spus Robert Negoiță – e un risc pe care și-l asumă. Se consideră un om fără mari probleme de sănătate și speră că o îmbolnăvire nu-i va pune mari probleme.

După un sfert de ora de la momentul aparției postării prin care Robert Negoiță anunța că are Covid 19, Primăria Sectorului 3 a transmis, tot pe rețelele de socializare, că își suspendă astăzi activitatea cu publicul la sediul din Calea Dudești (unde își are biroul Robert Negoiță – n.red.).

Postare-suspendare-activitate-la-Primaria-Sectorul

Fără mască pe șantiere, chiar și în timpul stării de urgență

Încă din timpul stării de urgență, edilul Sectorului 3 a vizitat șantiere fără mască și a strâns mâinile muncitorilor și șefilor de echipă (deși medicii nu recomandă astfel de gesturi pe timp de pandemie - n.red.). Evident, nici muncitorii nu purtau măști sanitare.

Negoiță a purtat mască în interior, dar numai în unele situații și numai după ce acest lucru a devenit obligatoriu prin lege.

Primăria Sectorului 3 nu a oprit lucrul - nici în timpul stării de urgență și nici după - nici măcar pe șantierele mai puțin importante, cum ar fi cele de retrasare a trotuarelor din cartier.

Citește și:

Muncitorii lui Negoiță au continuat să construiască pe spațiul verde, chiar și după ce Garda de Mediu le-a interzis să o facă și i-a amendat


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇