Alexandru Rafila dezvăluie ca Victor Ponta i-a propus să candideze la Primăria Capitalei, dar el a declinat oferta

Alexandru Rafila dezvăluie ca Victor Ponta i-a propus să candideze la Primăria Capitalei, dar el a declinat oferta

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat vineri seara că Victor Ponta i-a propus să candideze la Primăria Capitalei din partea Pro România, însă a precizat că a declinat oferta, după o perioadă în care a evaluat această propunere.

Invitat la Digi24, Alexandru Rafila a fost întrebat dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei, așa cum se zvonește.

Medicul a mulțumit pentru întrebare și a dezvăluit că înainte să plece în vacanță a primit o ”ofertă din partea dl Victor Ponta, să mă sprijine pentru fotoliul de primar al Capitalei”.

ADVERTISING

”Este o propunere pe care trebuie să o digeri, nu poti să răspunzi pe moment, nici da, nici nu. M-am întors în urmă cu două zile în țara, i-am comunicat că declin oferta. Nu candidez la Primăria Capitalei. Iar unul dintre motivele foarte serioase este că ne aflăm într-o perioadă foarte dificilă, iar expertiza mea e utilă”, a mai declarat reprezentantul României la OMS, referindu-se la evoluția pandemiei de Covid-19 în România.

Bilanțul crește la 1.119 cazuri noi de COVID în 24 de ore. Record absolut de pacienți la ATI (Infografice)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În mod suprinzător până astăzi, Alexandru Rafila fusese testat în sondaje de opinie pentru Primăria Capitalei.

Pe de altă parte, Victor Ponta a declarat recent că speră ca Pro România să aibă un candidat ”mai bun decât el” la Primăria Capitalei, fără să dea nume.

Ponta anunță că partidul lui și-a unit forțele cu partidul lui Negoiță: La Primăria Capitalei sper să fie un candidat mai bun decât mine

Ce urmează pentru Ponta după decizia definitivă de plagiat

Alegerile locale din acest an au loc pe 27 septembrie, urmând ca luna viitoare să se anunțe candidații și să înceapă campania electorală.

ADVERTISING

C.B.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇