Ameninţată cu sancţiuni, Raluca Turcan dă replica: Rareș Bogdan are pusee de megalomanie. Această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol

Ameninţată cu sancţiuni, Raluca Turcan dă replica: Rareș Bogdan are pusee de megalomanie. Această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol

Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan a declarat, vineri, că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan ”are pusee de megalomanie”, adăugând că specialiştii pot spune că de obicei ”această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”.

”Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbeşte din ce în ce mai mult despre el însuşi la persoana a treia. Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui să-l îngrijoreze.

E clar că trece prin nişte episoade de grandomanie…dacă aţi întreba nişte specialişti, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”, a spus Raluca Turcan.

ADVERTISING

Ea a comentat astfel afirmaţiile lui Rareş Bogdan care a criticat-o după ce a anunţat că nu mai sunt bani de pensii, acuzând-o de iresponsabilitate.

„E o iresponsabilitate totală și o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în brațe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat, înainte cu o zi ca colegii mei, cei opt miniștri, să treacă prin furcile caudine ale comisiilor parlamentare.

Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură și cred că prin ceea ce a făcut Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a precizat Rareș Bogdan, joi seara, la Digi24.

ADVERTISING

Acesta va propune o sancțiune pentru colega sa, „pentru că ne-a creat prejudicii de imagine”.

Amintim Raluca Turcan a spus zilele trecute că Ministerul Muncii rămâne fără bani pentru plata pensiilor, alocațiilor și a facturilor de energie aferente lunii decembrie, dacă Ministerul Finanțelor nu aprobă suplimentarea bugetului său cu aproape 3 miliarde de lei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇