Primarul din Constanța, despre spitalul care a luat foc: Au avut tot ceea ce a fost nevoie, alimente, curent, oxigen

Primarul din Constanța, despre spitalul care a luat foc: Au avut tot ceea ce a fost nevoie, alimente, curent, oxigen

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat că ISU a constatat anumite nereguli la Spitalul de Boli Infecţioase, iar conducerea unităţii medicale a făcut un plan de remediere a acestora şi a trimis documentele la ISU. Primarul afirmă că unitatea medicală avea tot ce era necesar.

Vergil Chiţac a declarat, vineri, că municipalitatea a ajutat spitalul cu tot ceea ce era necesar.  

”Au avut tot ceea ce a fost nevoie de la alimente până la alimentare cu energie electrică, oxigen. Anul trecut, pentru că a fost necesar oxigen, am mai cumpărat în plină iarnă o butelie de oxigen ca să avem în tot spitalul, că iniţial era doar la ATI.

ADVERTISING

Am suplimentat puterea electrică cu ajutorul ENEL-ului, de la 65 la 105 kilowatti tocmai ca să nu fie probleme. ISU a venit în control, a constatat anumite nereguli, orice control constată nereguli, a lăsat o fişă, spitalul şi-a făcut un plan de remediere a acestora şi a trimis toate documentele către ISU”, a precizat primarul Constanţei.  

Citește și: Dosarul lui Vergil Chițac a fost clasat. E senatorul cu COVID-19 care a băgat în carantină Guvernul, conducerea PNL și Parlamentul și a refuzat să fie dus la spital cu izoleta

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a mai menţionat că instalaţia electrică a spitalului este bună.  

Cel puțin șapte persoane au murit, vineri, în Secţia ATI COVID, în urma unui incendiu. Pompierii şi procurorii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul.  

Urmărește live, pe SpotMedia.ro, cele mai noi informații despre tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța - AICI

Citește mai multe pe acest subiect:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇