Rudele pacienţilor care au murit în incendiul de la Constanța acuză incompetenţa autorităților: Saracii oameni, au murit arși ca șobolanii

Rudele pacienţilor care au murit în incendiul de la Constanța acuză incompetenţa autorităților: Saracii oameni, au murit arși ca șobolanii

Rudele pacienţilor care au murit în incendiul de la Spitalul de boli infecţioase din Constanţa protestează în curtea unităţii medicale, cerând informaţii şi detalii despre tragedie. Oamenii reclamă incompetenţă şi nepăsare.

”Nu poate să moară arsă. E adevărat că era în stare gravă, dar nu este uman să moară arsă. De ce atâta incompetenţă şi nepăsare”, a afirmat o femeie a cărei mamă era internată la ATI și despre care bănuiește că, cel mai probabil, a murit în incendiu. 

”Saracii oameni, au murit arsi ca șobolanii. Mama era în stare gravă, dar cum să merite o moarte așa de cruntă”, a mai spus femeia.

ADVERTISING

Altă femeie a afirmat că a venit de la Bucureşti să-şi vadă verişoara internată în ATI COVID.  

”Era în stare gravă, dar stabilă. Să moară asfixiată nu mă aşteptam”, a declarat femeia.  

Rudele strânse în curtea unităţii medicale cer informaţii şi detalii despre tragedie, dar reclamă că nu li se spune nimic.  

De asemenea, rudele pacienţilor care au fost transferaţi se plâng că nu au primit informaţii şi nu ştiu ce se întâmplă cu cei dragi.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De altfel, și autoritățile se contrazic între ele. Inițial, cei de la ISU au anunțat 9 decese, însă prim-procurorul și ministrul de Interne au corectat ulterior cifrele, spunând că e vorba de 7 morți.

Urmărește live, pe SpotMedia.ro, cele mai noi informații despre tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța - AICI

Citește și: Ministrul Sănătății, după ce încă un spital a luat foc: A fost un eveniment nefericit. Trebuie să avem puțină răbdare și încredere în autoritățile statului

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇