Primarul Coliban l-a demis pe șeful piețelor din Brașov, prins băut la serviciu: ”Se comporta ca un vătaf pe moșie”

Primarul Coliban l-a demis pe șeful piețelor din Brașov, prins băut la serviciu: ”Se comporta ca un vătaf pe moșie”

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a anunțat marți că l-a demis pe directorul Serviciului Piețe, după ce acesta a fost prins băut la serviciu și a săvârșit mai multe abateri disciplinare, iar plângerile trimise de oamenii din piețe la adresa lui s-au tot adunat.

”Am decis să îl demit pe directorul Serviciului Piețe, care a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la locul de muncă (…) Am primit foarte multe plângeri la adresa dumnealui de la oamenii din piețe.

Se pare că acesta se comporta mai degrabă ca un vătaf pe moșie decât ca un angajat plătit din bani publici pentru a ajuta vânzătorii și producătorii să își desfășoare activitatea. Mai mult, întreținerea piețelor lasă foarte mult de dorit, poate și pentru că lucrările erau acordate pe criterii destul de neclare, care ridică semne de întrebare”, a scris marți pe Facebook primarul Allen Coliban.

ADVERTISING

Conform presei locale, șeful Serviciului de Administrare Piețe, Cristian Vasile, a fost demis după constatarea a numeroase nereguli la controalele efectuate în ultimele luni și a unor abateri disciplinare săvârșite în funcție.

Printre abateri au fost menționate ”absența nemotivată de la locul de muncă; prezența la serviciu în stare de ebrietate/sub influența alcoolului și refuzul de a fi testat cu aparatul etilotest; nerespectarea obligațiilor din fișa postului; neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de serviciu”, scrie BizBrașov.

ADVERTISING

În aceste condiții, primarul Allen Coliban a anunțat că vor fi demarate procedurile de organizare a concursului pentru ocuparea postului rămas vacant și i-a invitat pe cei interesați să se înscrie.

Avem mare nevoie de profesioniști în aparatul Primăriei și, mai ales, în posturile de conducere”, a subliniat primarul Brașovului, menționând totodată că anul acesta va începe și procesul de modernizare pentru piețele Astra (foto) și Star, ”cea de-a doua urmând să le revină exclusiv producătorilor locali”.

Am decis să îl demit pe directorul Serviciului Piețe, care a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la locul de...

Publicată de Allen Coliban pe Marţi, 1 februarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇