Primarul Brașovului a introdus un autobuz care îi lasă direct pe pârtie pe cei care aleg trenul în locul coloanei de pe DN1

Primarul Brașovului a introdus un autobuz care îi lasă direct pe pârtie pe cei care aleg trenul în locul coloanei de pe DN1

Cei care vor să ajungă în Poiana Brașov și nu vor să meargă cu mașina personală au acum la dispoziție un autobuz.

Linia 100 leagă Gara Brașov de Poiana Brașov (la gondolă), iar programul ei este corelat cu programul CFR al “Trenurilor Zăpezii”.

Prețul unui bilet este de 6 lei, putând fi achiziționat de la chioșcurile de bilete sau cu ajutorul aplicației 24pay.

”Se întâmplă la Brașov, în orașul administrat de primarul USR Allen Coliban, care a venit cu o soluție pentru a-i ajuta pe turiști, dar și pe brașoveni, să nu mai stea blocați cu orele în mașini.

ADVERTISING

A fost introdusă Linia 100 RATBV, o linie care leagă Gara Brașov de Poiana Brașov (la gondolă). Programul acestei linii este corelat cu programul CFR al “Trenurilor Zăpezii”, iar prețul unui bilet este de 6 lei, putând fi achiziționat de la chioșcurile de bilete sau cu ajutorul aplicației 24pay”, anunță USR pe pagina de Facebook.

Primarul din Brașov, Allen Coliban, spune că a luat această decizie pentru că în fiecare weekend traficul este infernal pe Valea Prahovei.

Mai mult, cei care ajung în Poiana Brașov cu mașina personală cu greu găsesc un loc de parcare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„În fiecare weekend ne uităm cu ochii cât cepele la traficul infernal de pe Valea Prahovei și, de câțiva ani, la traficul din Poiana Brașov. Apoi, odată ajunși la destinație, a găsi un loc de parcare poate fi echivalentul căutării acului în carul cu fân. Soluția este să facem transportul public atractiv”, a declarat edilul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇