Primarii PNL și USR-PLUS din București s-au întâlnit să facă ”schimb de experiență”. Au un mesaj și pentru viitorul guvern

Primarii PNL și USR-PLUS din București s-au întâlnit să facă ”schimb de experiență”. Au un mesaj și pentru viitorul guvern

Primarii sectoarelor 1, 2 şi 6, Clotilde Armand, Radu Mihaiu şi Ciprian Ciucu, s-au întâlnit, marţi, Ciprian Ciucu declarând că este un semn de normalitate şi că este nevoie cât mai repede de un Guvern atent la nevoile comunităţilor locale.

„Problemele cu salubritatea şi cu managementul deşeurilor (mai ales pe partea de selectare/reciclare/depozitare) sunt majore în Bucureşti. Ne-am întâlnit în această dimineaţă pentru a ne consulta şi căuta soluţii.

Avem câteva soluţii fezabile şi pe care i le vom propune Primarului General Nicuşor Dan, pentru că el ne coordonează şi trebuie să acţionăm împreună.

ADVERTISING

Le vom discuta public şi după ce le agreăm cu el, pentru că nu este normal să le afle de pe Facebook", a scris Ciprian Ciucu, marţi, pe Facebook.

Problemele cu salubritatea și cu managementul deșeurilor (mai ales pe partea de selectare /reciclare /depozitare) sunt...

Posted by Ciprian Ciucu on Tuesday, December 8, 2020

Schimb de experiență

El a menţionat că face schimb de experienţă cu omologii săi de la sectoarele 1 şi 2.

"În rest, avem probleme comune, facem schimb de experienţă şi comparăm soluţii şi vom şi comunica pe o voce comună pe chestiunile arzătoare, cum ar fi limitări legislative pe care Parlamentul şi Consiliul General trebuie să le înlăture pentru a ne lăsa să ne facem treaba.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ideea este că în Bucureşti (PMB) şi la Sectoarele 1, 2 şi 6 avem majorităţi împreună PNL - USR-PLUS şi trebuie să ne comportăm ca atare.

Este un semn de normalitate, de colaborare, un semn pe care îl transmitem şi colegilor noştri care vor forma guvernul, pentru că avem nevoie cât mai repede de un Guvern atent la nevoile comunităţilor locale!

Acum ne-am întâlnit la in biroul doamnei Armand, peste două săptămâni îi aştept pe cei doi colegi primari la mine", a adăugat Ciprian Ciucu.

Gunoiul, tema principală de discuție

Despre această întâlnire a scris pe Facebook și Radu Mihaiu, care spune că una dintre principalele puncte discutate a fost problema gunoiului.

ADVERTISING

”Dreapta Unită continuă și după alegeri. Azi m-am întâlnit cu Clotilde Armand și cu Ciprian Ciucu. Am abordat împreună problema gunoiului. Avem nevoie de soluții comune pentru a fi eficienți și economi. Sortarea și reciclarea sunt capitole la care s-a eșuat total în mandatul trecut. București a rămas mult în urmă pe tema salubrizării, iar Firea a aruncat acest cartof fierbinte la nivelul sectoarelor.

Am găsit câteva variante, din care unele foarte promițătoare. Rămâne să punem experții la treabă să lămurească detaliile. Aceste întâlniri vor fi o practică uzuală. E important să ne sincronizăm și să ne unim eforturile pentru a mișca și proiectele mari, multisectoriale. Bucureștiul nu mai poate fi un balaur cu 7 capete”, a scris pe Facebook Mihaiu.

Dreapta Unită continuă și după alegeri. Azi m-am întâlnit cu Clotilde Armand și cu Ciprian Ciucu. Am abordat împreună...

Posted by Radu Mihaiu on Tuesday, December 8, 2020

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇