Prima postare a Gabrielei Firea, după ce nu a fost la congresul PSD și a pierdut funcția de prim-vicepreședinte

Prima postare a Gabrielei Firea, după ce nu a fost la congresul PSD și a pierdut funcția de prim-vicepreședinte

Europarlamentarul PSD Gabriela Firea are duminică o primă postare pe Facebook, la o zi după Congresul PSD la care nu a participat şi în urma căruia a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte, ea distribuind una dintre învăţăturile părintelui Arsenie Papacioc, referitoare la faptul că nimic nu este pierdut atât timp cât „sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou”.

„Nimic nu e pierdut, atât timp cât credinţa este în picioare cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou”, este învăţătura distribuită de Firea.

#duminică

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 24 august 2024

Gabriela Firea nu a mai postat în ultimele două zile, în condiţiile în care în mod obişnuit postează zilnic. Într-o postare anterioară, ea își exprima susținerea proprie și a PSD Bucureşti pentru candidatura preşedintelui PSD Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al României.

ADVERTISING

Firea a lipsit sâmbătă de la Congresul PSD, care l-a reconfirmat pe Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte PSD şi a validat candidatura acestuia pentru Cotroceni.

ADVERTISING

Ce zice Ciolacu despre absența Gabrielei Firea

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că nu crede că absenţa Gabrielei Firea de la Congresul PSD are legătură cu faptul că aceasta a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte, argumentând că au mai fost colegi care au lipsit. Ciolacu a mai spus și că nu este niciun scandal în interiorul PSD.

„Nu cred. Au mai fost colegi care au avut alte activităţi. Am vorbit la telefon. Am comunicat.

Îmi pare rău să vă dezamăgesc nu este niciun scandal în interiorul PSD. Şi vă spun şi de ce: pentru că, între timp, am învăţat în patru ani, toţi, să fim prieteni, să ştim să glumim, să înţelegem că lucrurile sunt într-o  schimbare şi să fim maturi.

ADVERTISING

De fapt, acesta este cel mai mare câştig pe care eu, personal, l-am obţinut de când conduc PSD”, a afirmat Ciolacu, întrebat despre absenţa Gabrielei Firea.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇