Ponta spune că Ciolacu s-a sfătuit cu el în negocierile cu PNL și așteaptă ca PSD să anuleze decizia excluderii sale

Ponta spune că Ciolacu s-a sfătuit cu el în negocierile cu PNL și așteaptă ca PSD să anuleze decizia excluderii sale

Fostul lider PSD Victor Ponta susține că săptămâna trecută Marcel Ciolacu l-a chemat la o cafea, pentru a se sfătui, în contextul negocierilor cu PNL.

Întrebat dacă există șanse pentru o fuziune a Pro România cu PSD sau pentru orice tip de parteneriat sau colaborare, Ponta a spus că spus că e dispus să-și ajute foștii colegi de partid.

El a admis că a fost săptămâna trecută la o cafea cu Marcel Ciolacu, la invitația actualului lider PSD.

”Domnul Ciolacu m-a invitat, nu mă duc neinvitat nicăieri. Eu, cât am fost liderul PSD m-am sfătuit cu foștii lideri. Fiecare are o anumită experiență. Domnul Ciolacu m-a invitat, m-a întrebat. Dincolo de asta nu am discutat altceva și nici nu s-a pus problema, a spus Ponta, la Digi24.

ADVERTISING

Când moderatoarea a insitat să afle dacă este sau nu în discuții o fuziune, Ponta a evitat să dea un răspuns direct: ”Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere. Dacă nu au nevoie, nu îi deranjez”.

El a spus însă că se așteaptă ca noua conducere a PSD să anuleze decizia prin care el a fost exclus.

”Eu și colegii mei din Pro România am fost excluși din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum, când Sorin Grindeanu va fi ministru, poate chiar vicepremier, m-aștept să anuleze acea decizie. Pentru mine ar conta moral acest lucru”, a punctat Ponta, precizând că apoi se pot discuta și diverse variante de colaborare politică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că Pro România nu a trecut pragul parlamentar la alegerile de anul trecut. Formațiunea are însă reprezentanți la nivel local, în primării și consilii locale și județene.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇