Ponta: Dacă era Colectiv la Sibiu sau Cluj nu era băgat primarul la închisoare. Acum ard oamenii în spitale și nimeni nu pățește ceva

Ponta: Dacă era Colectiv la Sibiu sau Cluj nu era băgat primarul la închisoare. Acum ard oamenii în spitale și nimeni nu pățește ceva

Victor Ponta, cel care era premier în momentul incendiului de la Colectiv și care a demisionat în urma protestelor masive care au urmat tragediei, a comentat deciziile de joi ale instanței, luându-i apărarea lui Cristian Popescu Piedone, care a primit o condamnare de 4 ani cu executare.

Ponta susține în continuare că tragedia a fost folosită pentru schimbarea sa din fruntea guvernului.

„Știm toți că Tragedia de la Colectiv a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern (altfel trecea, ca multe alte tragedii). Din acest motiv, nimeni nu a fost, de atunci și până azi, interesat să afle adevărul sau să facă dreptate! Știm toți că Primarul Piedone nu are absolut nicio vină (dacă era Colectiv la Sibiu sau la Cluj nu cred că era băgat primarul la închisoare).

ADVERTISING

Știm toți că acum ard oamenii în spitale și nimeni nu pățește ceva. Știm toți că și azi se organizează concerte în subsoluri și locații total inadecvate. Știm toți că nu am mai vrut să auzim de Colectiv ca să nu ne aducem aminte de manipularea și modul în care viețile pierdute au fost folosite cu cinism.

Știm toți că acum Coruptia NU MAI ucide, nici minciuna, prostia, incompetența și nesimțirea. I-am bagat pe Piedone si pe patronii Clubului la închisoare și mergem mai departe ca și când nu a existat nimic. Extrem de trist!”, a scris Ponta pe Facebook.

ADVERTISING

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat, joi, sentinţa definitivă în dosarul Colectiv, după mai multe amânări.

Primarul Sectorului 5 a fost condamnat pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

Iată condamnările în dosarul Colectiv.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇