Piedone a ajuns la închisoare în aplauze: „Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu”

Piedone a ajuns la închisoare în aplauze: „Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu”

Cristian Popescu Piedone a stat de vorbă cu jurnaliștii înainte de a pleca spre Penitenciarul Rahova, unde își va ispăși cei 4 ani de închisoare primiți în dosarul Colectiv.

Piedone era vizibil afectat de faptul că își va petrece următorii ani după gratii și a făcut mai multe declarații șocante

„Este crucea pe care Dumnezeu mi-a dat să port. Pe Pământ sunt farisei. Astăzi, prin condamnarea mea, m-aș putea jertfi. Dacă aș putea să înviu cele 64 de victime, n-aș ezita. Mă duc cu demnitate, onoare și respect. Dacă Justiția a considerat asta, trăim pe Pamânt, nu în Ceruri. (...)

ADVERTISING

Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu”, a spus Piedone.

El a trecut apoi la amenințări cu dezvăluiri pe care le va face pe Facebook. Când jurnaliștii i-au spus că nu va avea acces la Facebook după gratii, Piedone a zis că va transmite prin avocat sau telepatic ce are de zis. ”Pot să transmit telepatic, am această putere”, a susținut el.

”Multe lucruri vor ieși la iveală. Sunt vinovați și nu sunt eu care sa spun cine, dar Piedone astăzi, cu 4 ani condamnare cu executare, vă spune încă o dată: domnilor, țin capul și mai sus!

ADVERTISING

Familia e cea care îmi dă putere, sunt cei care m-au judecat înaintea fariseilor, sunt cei care mi-au spus ca nu sunt criminal de serviciu. Mă voi întoarce, nu voi conteni să lupt, am postat un ultim mesaj al meu pe Facebook, care nu va înceta să fie activ. Dacă Piedone a tăcut 27 de ani de administrație locală, Piedone va începe să vorbească”, a mai spus fostul primar.

El i-a sfătuit pe jurnaliști să plece din țară: ”faceți-vă traistele și plecați în altă parte, mai bine slugă în altă țară decât în genunchi în țara ta”.

ADVERTISING

Chiar dacă veniseră și polițiști, Piedone a spus că merge singur la închisoare.

„Nu am nevoie de cătușe, nu am fugit din țară. (...) Plec din lumea asta plină de rahat ca un nesimțit și mă duc cu demnitate. Ma duc singur, n-am nevoie de circuri”, a spus Piedone, după care s-a urcat în mașină și a plecat.

UPDATE 16:30 - Se pare că, în final, Piedone a ajuns la Rahova în mașina poliției, pe bancheta din spate, încătușat. Cel mai probabil el s-a dus la cea mai apropiată secție și de acolo polițiștii au făcut transferul.

În fața penitenciarului, l-au așteptat câteva zeci de susținători, care l-au aplaudat în momentul în care mașina intra în curtea închisorii.

Amintim că, în prima instanță, Piedone primise o condamnare de 8 ani de închisoare. Iată și alte condamnări în dosarul Colectiv.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇