În ziua sentinţei Colectiv: "Dacă Piedone poate sa învie toţi morţii ăia..."

În ziua sentinţei Colectiv: "Dacă Piedone poate sa învie toţi morţii ăia..."

În ziua în care instanţa este aşteptată să pronunţe verdictul final în dosarul Colectiv, Cristian Popescu Piedone a făcut câteva declaraţii contondente, prin care şi-a susţinut nevinovăţia.

Printre altele, Piedone le-a povestit jurnaliștilor aflați în fața casei sale că dimineață a spus ”Tatăl nostru” și ”s-a dat cu mir” în aşteptarea sentinţei.

Iată câteva dintre ele:

"Vidul de legislaţie există, când mergi într-un restaurant, intri pe propria răspundere, poţi sa iei foc"

"Colectivul a declanşat semnalul de alarmă pentru legiuitori. Ce au făcut? N-au făcut nimic. Au luat foc spitale în continuare."

ADVERTISING

"Dacă acarul Păun poate să fie Piedone şi dacă Piedone poate sa învie toţi morţii ăia, sunt gata, am tăcut"

"Am tăcut şapte ani de zile. Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei şapte ani de zile, nevinovat. Nu puteţi să ştiţi ce înseamnă să nu te bucuri de ziua mâine şi să aştepţi părerile date".

"Nu sunt fată mare! Să-mi arate mie un politician din România asta că e fată mare. Nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce n-am făcut."

"Astăzi, Justiţia îşi va spune cuvântul şi Dumnezeu. Am mare încredere în Dumnezeu. Orice s-ar întâmpla astăzi, capul sus la Dumnezeu, merg înainte."

ADVERTISING

"Cel mai rău îmi pare că nu am fost atât de ordinar şi de jigodie ca toţi ăştia care pozează în fete mari".

"Piedone nu moare, urmăriți-mi Facebook-ul, am comunicare și de-acolo (de la închisoare, dacă ajunge acolo - n.red.)"

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti sunt aşteptaţi să pronunţe, joi, sentinţa în dosarul Colectiv, după ce au avut loc deja mai multe amânări.

Fostul primar al Sectorului 4 a fost condamnat în primă instanţă, în decembrie 2019, la opt ani şi jumătate de închisoare cu executare.

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇