Orban, criticat din partid după ce a spus că și-ar da viața pentru PNL: Patetic. O demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor

Orban, criticat din partid după ce a spus că și-ar da viața pentru PNL: Patetic. O demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a calificat drept „patetic” gestul făcut de Ludovic Orban care a declarat că a dat şi oferă în continuare Partidului Naţional Liberal mintea sa, sufletul, inima, timpul, energia „şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie”.

Ea consideră că o demisie, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor şi că nu e sfârşitul lumii când se termină un mandat.

„Aud că sunt lideri de partid care spun că şi-ar da şi viaţa pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ţi se termină mandatul, nu e sfârşitul lumii. Hai să nu facem o drama din asta! Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbeşti despre cum te sacrifici. PS: ghiciţi voi cine e liderul care se vrea canonizat”, a scris Alina Gorghiu duminică pe Facebook.

ADVERTISING

Declarația lui Orban

Ludovic Orban a afirmat că a dat şi oferă în continuare Partidului Naţional Liberal mintea sa, sufletul, inima, timpul, energia „şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie”. Acesta a menţionat că nu există niciun fel de limită în efortul de care e capabil pentru a duce această formaţiune pe primul loc.

„Congresul este alegerea conducerii PNL, în special a preşedintelui PNL. Candidez pentru funcţia de preşedinte al PNL pentru că am convingerea că împreună cu dumneavoastră am capacitatea de a duce în următorii patru ani PNL spre victorii exact aşa cum am condus PNL spre victorie în aproape toate alegerile pe care le-am avut din 2017 până astăzi.

ADVERTISING

Dau PNL, aşa cum dau de 30 de ani, mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie. Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să îl fac pentru a duce PNL şi România acolo unde îi este locul, pe primul loc”, a afirmat Orban duminică.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇