Orban: Cine va fi ales preşedinte PNL trebuie să fie premier. Nu-mi plac declaraţiile că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban

Orban: Cine va fi ales preşedinte PNL trebuie să fie premier. Nu-mi plac declaraţiile că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat că cel care este ales preşedintele PNL trebuie să fie premier, adăugând că nu-i plac declarațiile ”că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban”.

„Domnul Ţapu (senatorul Eugen Ţapu-Nazare, preşedintele interimar al PNL Neamţ – n.red.) spunea că premierul trebuie să fie şi preşedintele partidului. Eu spun altceva, că cel care este ales preşedintele PNL trebuie să fie premier”, a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban, duminică, într-o conferinţă de presă la Piatra Neamţ.

ADVERTISING

El a adăugat că este o mare diferenţă între el şi echipa care îl susţine pe contracandidatul său la preşedinţia PNL în ce priveşte relaţiile pe care le are cu membrii partidului.

„Vreau să vă spun că mie nu îmi plac declaraţiile astea, că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban . Le-am şi cerut colegilor mei să fie mai discreţi în a spune că sunt cu Orban.

Pe de altă parte, sigur că cineva are nevoie să creeze o senzaţie că are un oarecare sprijin şi din cauza asta se dau tot felul de declaraţii care mai de care mai uimitoare şi mai ciudate din partea unor oameni la cere te aştepţi cel mai puţin”, a mai spus liberalul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta a menționat că unele aspecte ale campaniei interne ”nu sunt foarte plăcute şi nu prea au legătură cu ce înseamnă democraţia”.

Orban a precizat că nu va apela "la niciun factor extern", cum ar fi preşedintele Klaus Iohannis, pentru a-l sprijini să câştige şefia PNL.

"Pentru mine decizia de alegere a preşedintelui PNL trebuie să aparţină în integralitate membrilor PNL, care trebui să ia decizia indiferent de considerente care pot veni din exterior", a susţinut acesta.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇