Orban anunță că Florin Cîțu va participa lunea viitoare la ”Ora prim-ministrului”

Orban anunță că Florin Cîțu va participa lunea viitoare la ”Ora prim-ministrului”

Premierul Florin Cîţu va participa, lunea viitoare, la Camera Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, a anunţat preşedintele Camerei, Ludovic Orban, preşedinte al PNL.

„S-a hotărât astăzi la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, după consultarea domnului prim-ministru Florin Cîţu, prezenţa domnului prim-ministru lunea viitoare, de la ora 17,00, în cadrul procedurii ‘Ora prim-ministrului’, procedură care a fost iniţiată de grupul parlamentar al PSD”, a spus luni Orban la Parlament.

ADVERTISING

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat luni că premierul Florin Cîţu trebuie să vină în Parlament, în această săptămână, pentru a da explicaţii în legătură cu rezultatele vizitei sale la Bruxelles şi cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

"Am decis ca premierul Florin Cîţu să vină în Parlament, în săptămâna 15-19 (februarie - n.red.), în conformitate cu Regulamentul Camerei Deputaţilor, pentru a da explicaţii. Trebuie să spună foarte clar care sunt rezultatele vizitei la Bruxelles şi de ce îşi bate joc de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă", a menţionat Oprea, într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇