Ochelarii lui Dan Barna fac vâlvă pe Internet. PSD vorbeşte de "ciocoiul de USR", dar vicepremierul are o explicaţie simplă (Video)

Ochelarii lui Dan Barna fac vâlvă pe Internet. PSD vorbeşte de "ciocoiul de USR", dar vicepremierul are o explicaţie simplă  (Video)

Un episod de luni seară din Parlament a făcut marţi vâlvă pe reţelele sociale, dar şi în presă. Este vorba despre momentul în care Dan Barna îşi scapă o pereche de ochelari pe jos şi altcineva îi ridică pentru el.

Vicepremierul a fost acuzat de aroganţă supremă, pentru că nu s-a aplecat să îi ia singur, dar Dan Barna are o explicaţie simplă, confirmată de imaginile înregistrate.

Totul s-a întâmplat în sedința de plen la care premierul Florin Cîțu a fost chemat să dea explicații despre buget.

La microfon se afla Marcel Ciolacu (liderul PSD), iar Dan Barna stătea la masa Guvernului (de lângă prezidiu) şi avea ochelarii în mână. La un moment dat, ochelarii îi cad de pe masă, aşa cum se vede în clipul de mai jos.

ADVERTISING

O consilieră a premierului îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților, care se apropie de banca în care stau membrii Guvernului, iar Dan Barna îi arată unde sunt ochelarii. Bărbatul îi ridică și îi pune înapoi pe masă.

PSD: Așa arată ciocoiul de USR

Clipul cu momentul respectiv a fost postat de PSD pe Facebook cu mesajul: "Așa arată ciocoiul de USR.."

Așa arată ciocoiul de USR...

Așa arată ciocoiul de USR...#USR#niciMACARunMULTUMESC#oameniNOIinpolitica

Posted by Partidul Social Democrat on Tuesday, February 23, 2021

Reacția lui Dan Barna

Dan Barna a reacționat, spunând că este vorba despre o întâmplare „absolut banală”.

ADVERTISING

„Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari.

Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei, pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat Dan Barna, pentru Mediafax.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇