Noul primar al Sectorului 2 anunță că instanța a respins o contestație pe mandatul său și acuză PSD că-şi securizează pe posturi camarila de partid

Noul primar al Sectorului 2 anunță că instanța a respins o contestație pe mandatul său și acuză PSD că-şi securizează pe posturi camarila de partid

Radu Mihaiu (USR), primarul ales al Sectorului 2, anunță că instanța a respins, luni, o contestație privind mandatul său.

”Azi la prima oră m-am prezentat la judecătorie în legătură cu mandatul meu. Fusese depusă o contestație fără cap și fără coadă. Evident că a picat, dar procedural s-au mai scurs câteva zile”, a scris primarul ales pe contul său de Facebook.

Acesta notează că social-democrații își împart posturi acum în primărie, această ”tactică” fiind ”folosită dintotdeauna”.

”Aud că PSD ar practica tactica terenului pârjolit în Primăria Sectorului 2. Atribuie tot ce mai e de atribuit. Securizează pe posturi camarila de partid. Își pregătesc gașca din primărie ca pentru luptă. Iar pentru asta au nevoie de fiecare zi în plus. 

ADVERTISING

Nicușor Dan și încă trei primari de sector au fost validați

Robert Negoiţă cere înlocuirea prefectului, care întârzie nepermis preluarea mandatelor: Un personaj care doarme cu capul pe Capitală, cu frâna de mână trasă!

Această tactică e folosită dintotdeauna. Totuși, e profund greșit să tragi cu dinții de scaun atunci când oamenii ți-au spus clar prin vot că e timpul să pleci acasă. PSD nu știe să piardă, deși de 2 ani primesc lecții la fiecare tură de alegeri. PSD nu înțelege că șicanele pe care le fac acum nu mă afectează. PSD nu înțelege că eu nu mă duc în Primărie să mă lupt cu ei, ci mă duc să muncesc. Pentru asta m-au votat oamenii”, se mai arată în postare.

ADVERTISING

Totodată, Radu Mihaiu face un apel la cei din administrație să nu blocheze mecanismele din Primărie, pentru că tot ei vor trebui să le descurce.

”Iar ecuația e simplă - cine va munci cot la cot cu mine și va livra servicii de calitate către cetățeni va fi apreciat. Cine nu va putea ține pasul cu ritmul de muncă necesar va pleca, indiferent cât de securizat se crede pe post.

Închei cu un apel către cei din administrația Sectorului 2. Nu blocați și mai mult decât sunt deja mecanismele din Primărie. Tot voi va trebui apoi să le descurcați. Așteptările oamenilor în ceea ce mă privește sunt mari, foarte mari; drept urmare și așteptările mele în ceea ce privește aparatul primarului vor fi pe măsură. Avem mult de muncă și nu o să ne împiedicăm de “greaua moștenire”. Nu mai acceptă nimeni această scuză. Pornim”, conchide mesajul de pe Facebook.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/689386518104305/posts/1244100599299558/?substory_index=0

Citește și:

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇