Nicușor Dan declară război Antenei 3: O mașinărie infernală de produs ură merită un singur tratament

Nicușor Dan declară război Antenei 3: O mașinărie infernală de produs ură merită un singur tratament

Nicușor Dan acuză Antena 3 că minte și dezinformează pentru a-l discredita și le cere bucureștenilor să nu creadă nimic din ce transmite televiziunea despre el și Primăria Capitalei.

Edilul a demontat marți, într-o postare pe Facebook, două știri transmise în cursul zilei la Antena 3.

”Pentru că minciunile devin din ce în ce mai dese, iar neobrăzarea din ce în ce mai mare, vreau să explic din nou bucureștenilor și CNA ce înseamnă știrile false Antena 3 și de ce ele continuă să apară. Să luăm doar ziua de azi. Despre Matei Damian, director executiv al Direcției Urbanism din primărie, Antena 3 a spus azi, la ora 12:17, că ar fi audiat 'în aceste momente' la DNA.

ADVERTISING

⚠ Minciună. La ora respectivă, Matei Damian era în sediul PMB și lucra la niște documentații, nu era la DNA. Am verificat personal. (Trecem peste altă minciună, voită sau nu, că Matei Damian ar fi 'arhitectul Primăriei Generale'. Nu e. Arhitectul șef al Primăriei Capitalei se numește Adrian Bold).

Despre Diana Punga, administratorul public al Capitalei, Antena 3 a afirmat, în același material în care a livrat minciuna de mai sus, că și-ar fi dat azi demisia din funcție. Din nou – ⚠ Minciună. Diana Punga lucrează în continuare, nu a depus nicio demisie. (Trecem iar peste minciuna că ea ar fi în același timp și unul dintre consilierii mei personali)”, și-a început postarea Nicușor Dan.

ADVERTISING

Acesta acuză televiziunea că minte și manipulează pentru ca, în viitor, Gabriela Firea să revină în fruntea Primăriei Capitalei.

”Să nu credeți că Antena 3 minte din obișnuință sau din plictiseală în legătură cu ceea ce se întâmplă la Primăria Capitalei sau cu angajații primăriei. Nu. Minciuna și manipularea au un scop clar: Antena 3 își dorește să mă demoleze mediatic, în speranța că asta o va ajuta pe Firea să ajungă din nou primar. Mai mult, pentru asta atacă angajați din PMB, încercând să-i demoralizeze indirect pe toți oamenii din primărie care încearcă să facă ceva pentru București.

ADVERTISING

Eu am încredere în echipa mea și îi voi susține fără rezerve în fața acestor presiuni josnice. Vorbim, de altfel, de același post TV care a mințit isteric despre mine luni în șir, în vara și toamna lui 2020, doar-doar va reuși s-o mențină primar general pe Gabriela Firea. N-a reușit și asta îi enervează în continuare, după cum și pe G. Firea o enervează și o înveninează în continuare pierderea acelor alegeri. Nu știe să piardă, cum nu știe să câștige respectul oamenilor, cinstit”, a continuat primarul.

El le cere bucureștenilor să nu creadă ce aud la această televiziune, indiferent dacă îl susțin sau nu.

”Tuturor bucureștenilor de bună-credință, indiferent dacă mă susțineți sau nu, vă spun doar un lucru: ⚠ nu credeți nicio iotă din ce auziți la Antena 3 despre mine sau despre Primăria Capitalei. Orice aș face sau orice ar face PMB, puteți fi siguri că Antena 3 va găsi o cale să distorsioneze, să manipuleze sau să dezinformeze.

Antena 3 nu are nicio credibilitate și niciun bucureștean cinstit n-ar trebui să-i acorde vreuna. Aviz CNN cu ce își asociază prestigioasa siglă. O mașinărie infernală de produs ură merită un singur tratament: o distanță sănătoasă”, conchide Nicușor Dan.

Pentru că minciunile devin din ce în ce mai dese, iar neobrăzarea din ce în ce mai mare, vreau să explic din nou...

Publicată de Nicușor Dan pe Marţi, 8 februarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇