Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Haideți să renaștem împreună! (Video)

Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Haideți să renaștem împreună! (Video)

Mircea Geoană şi-a anunţat oficial intrarea în cursa pentru Cotroceni, printr-un mesaj video postat pe Facebook.

Anunţul de azi vine după ce ieri s-a retras din funcţia de secretar general adjunct al NATO şi a fost decorat cu Ordinul „Serviciul Merituos”, în semn de recunoaştere a „excepţionalei activităţi în slujba Alianţei Nord-Atlantice”.

Iată mesajul pe care l-a postat alături de clipul video:

ADVERTISING

"Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată!

Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună.

România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism.

ADVERTISING

Haideți să renaștem împreună!"

🇷🇴 Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată!Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună.România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism. Haideți să renaștem împreună!

Publicată de Mircea Geoana pe Miercuri, 11 septembrie 2024

Vă recomandăm şi opinia Ioanei Ene Dogioiu: Mircea Geoană – simbolistică, șanse, riscuri

Sloganul lui Mircea Geoană este "Independent. Viziune. Respect".

El spune că nu va fi un preşedinte al partidelor.

"Nu vă promit miracole, dar vă promit ceva real: voi fi aici pentru fiecare dintre voi, voi fi un preşedinte pentru toţi, pentru tineri şi pentru pensionari, pentru cei de acasă şi pentru cei din diaspora, voi fi un preşedinte pentru toţi românii, indiferent de etnie sau religie.

ADVERTISING

Voi fi preşedintele oamenilor şi nu al partidelor. Pentru mine nu există pesedişti, liberali, userişti, suveranişti şi udemerişti. Sunt aici să vă reprezint pe toţi şi pe toate. Voi fi preşedintele naţiunii române, apărător al tradiţiilor şi al credinţei noastre, dar şi deschis către modernitate şi progres", a afirmat Mircea Geoană.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇