Ministrul Mediului: La cât de disperat e USR pentru procente în sondaje, mă mir că a venit abia acum moţiunea

Ministrul Mediului: La cât de disperat e USR pentru procente în sondaje, mă mir că a venit abia acum moţiunea

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat, luni, despre moţiunea simplă anunţată de USR la adresa sa, că la cât de disperată este formațiunea pentru procente în sondaje se miră că a venit abia acum moţiunea.

El a precizat că, în afară de Dumnezeu, nu îi este teamă de nimeni.

”La cât de disperat este pentru procente în sondaje USR-ul, mă mir că a venit abia acum moţiunea, e un domeniu drag USR-ului, eram sigur ca va veni mai devreme sau mai târziu o moţiune”, a spus ministrul Mediului în emisiunea Talk News de la Profit TV.

ADVERTISING

Despre criticile care i se aduc, ministrul a arătat, legat de problema de la Timiş şi Caraş, că acolo este vorba de o problemă bicefală.

”La un moment dat am primit informaţii de la ambele persoane care sunt acum anchetate sau verificate, într-un control dispus de mine, este vorba de fostul şef al Gărzii Forestiere din Timişoara şi de fostul şef al Direcţiei Silvice din Caraş Severin.

Ei se acuză reciproc şi atunci când am dispus controlul, i-am revocat pe amândoi”, a spus ministrul, adăugând că a promovat un director din Garda Forestieră Timişoara, deci nu a venit nimeni din afară, nici de la partid.

ADVERTISING

”Am cerut un singur lucru, rezultate şi controale, în momentul de faţă, comparând datele cu anul trecut (…) este exact dublu. În momentul de faţă, se fac mai multe controale, se dau mai multe amenzi şi mai multe confiscări de lemne”, a menţionat Tanczos Barna

Despre anchetă, ministrul Mediului a afirmat că aşteaptă rezultatele controlului cerut de el, pentru că ”acuzaţiile sunt extrem de dure la adresa ambelor persoane”.

”În cazul în care se confirmă acuzaţiile reciproce, amândoi vor fi audiaţi de instituţiile de anchetă penală”, a mai arătat Barna, afirmând că nu i-ar fi destituit dacă acuzaţiile nu ar fi fost grave.

ADVERTISING

Parlamentarii USR vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna, „pentru că nu este interesat de apărarea mediului”, a anunţat luni liderul Uniunii, Cătălin Drulă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇