Ministrul Culturii, bolnav de Covid a doua oară: M-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine

Ministrul Culturii, bolnav de Covid a doua oară: M-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunţat public joi seară că a fost testat pozitiv la COVID-19, urmând să se izoleze și să lucreze în regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală.

„După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităţilor curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală.

Am mai avut un episod de Covid-19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuşi Omicron se descurcă mai bine... Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aştept întoarcerea între colegi", a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

Ministrul Culturii spune că regretă cel mai mult faptul că a ratat "săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naţionale".

”(...)La TNB va concerta orchestra Operei Naţionale sub bagheta lui Tiberiu Soare împreună cu artişti ai Operei, vor recita actori de calibru români şi moldoveni, va fi minunat! Vă invit să urmăriţi pe TVR sau la Radio România Cultural evenimentul. În rest, să avem sănătate şi să ne revedem curând!", a mai scris, printre altele, ministrul Lucian Romaşcanu.

#covid19reloadedDupă revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente am făcut un test...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Joi, 13 ianuarie 2022

Și ministrul francez al Sănătății, Olivier Veran, a aflat aproape întâmplător că are Covid-19, în condițiile în care e vaccinat cu 3 doze.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇