Azi aflăm cine va fi noul ministru al Agriculturii. Sunt 3 nume pe masă

Azi aflăm cine va fi noul ministru al Agriculturii. Sunt 3 nume pe masă

PSD decide miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, cine va fi noul ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, anchetat de DNA.

Potrivit unor surse din PSD, printre numele vehiculate se află actualul preşedinte al Comisiei de Agricultură, deputatul Florin-Ionuţ Barbu (foto), dar şi Daniel Butănoiu sau Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii din perioada Dragnea.

Şanse mari să ajungă ministru al Agriculturii le are deputatul Florin-Ionuţ Barbu, care este propunerea filialei Olt a PSD, condusă de Paul Stănescu. 

ADVERTISING

Liderul PSD Marcel Ciolacu declara recent că propunerile de ministru nu se fac pe organizaţiile judeţene, ci vor căuta un profesionist.

Liderul PSD afirma că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii şi a confirmat că Petre Daea a fost propus de unii colegi pentru acest post.

Postul de ministru al Agriculturii a fost vacantat după demisia lui Adrian Chesnoiu din funcţie. Reacţia ministrului a venit după ce DNA a cerut Camerei Deputaţilor să ridice imunitatea acestuia, acuzat de abuz în serviciu la presupusa trucare a unui concurs.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇