Meniu de 5 stele cu sigla PSD. Ce-au mâncat social-democrații clujeni, în frunte cu Vasile Dîncu

Meniu de 5 stele cu sigla PSD. Ce-au mâncat social-democrații clujeni, în frunte cu Vasile Dîncu

400 de reprezentanţi PSD au participat, în weekend, la o dezbatere ţinută un hotel de 5 stele din Cluj Napoca.

Evenimentul a fost organizat de o filială de cartier a PSD Cluj Napoca şi a presupus o masă cu mâncăruri şi băuturi fine, unde meniul a fost tipărit cu sigla PSD Gheorgheni.

Evenimentul s-a chemat „Social democraţia în comunitate. Ce ne datorăm unii altora?” şi a avut loc la hotelul Italia. Presa locală scrie că invitaţii au stat în sala Venezia, unde au mâncat: salata de creveţi, rulada de curcan cu smochine, rulada de caşcaval cu ardei şi tapenade de măsline verzi, vol-au-vent cu salată de pui şi mentă, tartina cu peşte afumat, hrean şi mărar, tartinele cu speck, balotina de muşchiuleţ de porc în mantie de nucă, salată Tabbouleh, pastrama de pui afumat cu baby spanac şi roşii cherry, piept de pui cu sos vânătoresc, stroganoff vită, butterfish alla mediterranea, ravioli cu ricotta şi spanac în roată de parmezan.

ADVERTISING

Iar la capitolul băuturi oferta includea whisky Jack Daniell’s, Johnny Walker Red Label sau vodca Absolut, dar şi vin spumant Mionetto, Campari, Martini sau cocktailuri Manhattan, Cuba Libre, Long Island, Cosmopolitan. 

PSD Cluj precizează pe Facebook că la eveniment au luat parte Vasile Dâncu (președintele Consiliului Național PSD, senator PSD și președintele organizaţiei PSD Cluj), Monica Săsărman (secretar de stat în Ministerul Dezvoltării), deputatul Toma Ilie, Nistor Laurențiu (președintele PSD și al CJ Hunedoara), Mircea Govor (președintele PSD Satu-Mare), Radu Roca (prefect de Satu Mare), Emilian Pavel (subprefect al județului Bihor), Razvan Ciortea (subprefectul județului Cluj), Alexandru Cordoș (secretar executiv PSD Cluj), Ovidiu Săcară (președintele PSD Cluj-Napoca).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Nu am mâncat în viaţa mea aşa ceva, au fost mâncăruri străine, de care nici nu am auzit, şi am o vârstă, totuşi. Un meniu de fiţe. Mi-a fost jenă, dar am ras tot. Sper ca la anul, când ne aşteaptă patru campanii electorale, să revenim măcar de patru ori la restaurantul ăsta”, a declarat pentru Cluj24 un membru al partidului prezent la eveniment.

FOTO. Meniu cu sigla PSD Cluj-Napoca la un restaurant de 5 stele. ”Austeritate” social-democrată. ”Mâncare de fițe, am ras tot”

Publicată de Cluj24.ro pe Marţi, 14 noiembrie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇