Bălăcăreală în coaliție pe Rolexul lui Rareș Bogdan: Nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiți socialiștii lui Ciolacu. Am câștigat bani din presă

Bălăcăreală în coaliție pe Rolexul lui Rareș Bogdan: Nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiți socialiștii lui Ciolacu. Am câștigat bani din presă

Atacurile în interiorul coaliției au devenit și mai puternice luni după ce, sâmbătă, Rareș Bogdan și Nicolae Ciucă au apărut în cea mai modernă piață din Șimleu Silvaniei în cadrul unui eveniment de imagine, iar cel dintâi purta la mână un ceas Rolex.

După ce Rareș Bogdan i-a amenințat pe cei de la PSD chiar cu ruperea coaliției, spunând că „PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creștere de taxe și impozite”, deputatul social-democrat Marian Mina a comentat cu ironii ce făceau referire la situația din weekend.

ADVERTISING

„Domnul Rolex Bogdan poate nu știe că pensia medie în România este 1.980 de lei. Când ieși la piață și sfidezi oamenii cu ceas de zeci de mii de euro la mână, este simplu să spui că tu ești specialist în polemică. Polemica nu ține de cald pensionarilor! Oamenii așteaptă o lege care să le facă dreptate. Așadar, PSD va face pensii! PNL, doar polemică”, a scris pe Facebook Marian Mina.

În spațiul public au apărut informații că Rareș Bogdan avea la mână, în timpul deplasării la Șimleul Silvaniei, un ceas Rolex în valoare de peste 30.000 de euro. Ulterior, întrebat de jurnaliști cât valorează ceasul pe care îl are la mână, Rareș Bogdan a spus că e unul mai ieftin decât cel despre care s-a discutat în spațiul public, respectiv 10.000 de euro. De asemenea, Rareș Bogdan a spus că a câștigat în privat și își permite să poarte astfel de obiecte.

ADVERTISING

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îi permit să fac asta. (...) Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000.

Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă. Ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac în ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”, spunea Rareș Bogdan.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇