Ciolacu, atac politic cu versuri din Macarena: Toți sunt Mirei, forța de dreapta reunită. Replica lui Drulă: Marcel de la Buzău încearcă și o glumă de maidan

Ciolacu, atac politic cu versuri din Macarena: Toți sunt Mirei, forța de dreapta reunită. Replica lui Drulă: Marcel de la Buzău încearcă și o glumă de maidan

Premierul Marcel Ciolacu a folosit melodia momentului, Macarena, a Erikăi Isac, pentru a-și ataca adversarii politici, pe care i-a comparat, la grămadă, cu „Mirel din Turnu Măgurele”.

„Eu nu fac nicio diferență între Simion, Drulă, Barna, Cioloș. Ce au lăsat? Unul a lăsat un miliard la vaccinuri, spitale în flăcări, zero fonduri europene, zero autostrăzi. Știți cu ce îi compar eu pe toți? Cu Mirel din Turnu Măgurele. Cam acesta e stilul, se pricep la toate, le știu pe toate, dar nu vin cu nicio soluție.

ADVERTISING

Când au avut o decizie, nu s-a întâmplat nimic. George Simion are un sistem de a face politică anti-sistem, se filmează, nu are nicio soluție, încearcă să creeze o emoție. (...) Eu nu spun că Ciolacu e cel mai bun, că Ciucă e cel mai bun. Domne, dați-mi o altă alternativă. În fiecare zi se anunță apocalipsa”, a spus Ciolacu miercuri seara, la România TV.

Întrebat dacă a ascultat melodia Erikăi Isac, acesta a răspuns afirmativ și și-a continuat atacurile politice.

„Am ascultat, îl descopăr pe Mirel. Toți sunt Mirei, forța de dreapta reunită. Spuneți-mi ce au făcut? Au lăsat țara în dezastru. Eu sunt un altfel de om, dar cineva trebuie să fie după mine președinte la partid, cineva trebuie să fie după mine premier. Eu nu sunt un om orgolios, invidios, așa am fost crescut de părinții mei. Eu nu am dușmani politici, am adversari politici.

ADVERTISING

Ce câștigă Ciolacu dacă distruge un partid? Ce câștigă PSD dacă are un europarlamentar în plus față de un proiect politic pentru România? Vă rog eu frumos, puneți-le în balanță și luați hotărârea. Nu v-ați săturat? De vină sunt politicienii.

A început ceva să miște, să se vadă. Câtă ură să mai fie în acest popor? Eu m-am săturat de ură. Eu nu trebuie să răspund cu aceeași monedă, eu trebuie să răspund cum simt eu și cum știu eu. Colegii mă susțin în acest demers, e mai important în România în acest moment un proiect politic comun”, a conchis Ciolacu.

ADVERTISING

Drulă Marcel de la Buzău încearcă şi o glumă de maidan

Replica i-a venit rapid, pe Facebook, de la președintele USR, Cătălin Drulă.

„Înțeleg că premierul Ciolacu m-a atacat la postul de casă RTV că mă pricep la toate. Nu știu dacă e așa, dar știu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic. Și în bun spirit pesedist i s-a umflat capul de la funcție.

Marcel de la Buzău încearcă și o glumă de maidan și mă face Mirel din Turnu Măgurele. Tocmai el, președintele PSD care scuză hărțuitorii sexuali din partid, punând vina pe victimele lor că răspund noaptea la telefon”, a replicat pe Facebook Cătălin Drulă.

El a continuat, enumerând consecințele negative ale nepriceperii liderului PSD.

„Dar la ce se pricepe Marcel? Tocmai ne-a dat cea mai mare inflație din Europa de departe pe luna ianuarie. Cele mai mari scumpiri. Economia aproape în recesiune. Taxe mai mari, birocrație sufocantă.

Antreprenorii sunt tratați drept infractori și amenințați cu arma de ANAF. Hăitașul lui Hayssam îi hăituiește pe întreprinzătorii români. Cam pe aici suntem, Marcele, dar e ok, în câteva luni o să mergi și tu după Adrian Năstase.

Cam așa fac românii cu pesediștii cu cap umflat în marii ani electorali. După 20 de ani, se va repeta istoria”, a conchis Drulă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇