Marcel Ciolacu a fost ales președinte al PSD. Cu cine va face echipa

Marcel Ciolacu a fost ales președinte al PSD. Cu cine va face echipa

Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD. El a câștigat alegerile, la congresul extraordinar de sâmbătă, cu 1.310 voturi, susțin surse din rândul partidului.

Potrivit surselor citate de Mediafax, moțiunea lui Marcel Ciolacu a obținut 1.310 voturi, Eugen Teodorovici – 91, iar 49 de voturi au fost nule.

Ciolacu a candidat alături de o echipă la alegerile pentru șefia partidului.

ADVERTISING

„Eu vreau un PSD condus de o echipă. Și de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni! Oameni care și-au dovedit competența atât în organizațiile, cât și în comunitățile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”, a declarat Ciolacu înainte de vot.

Din echipa sa fac parte: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru șefia partidului a candidat și Eugen Teodorovici, care contestă ultimele decizii ale conducerii interimare a partidului, inclusiv procedura de alegere a noii conduceri.

La conferința de după validarea sa în fruntea PSD, Ciolacu i-a transmis public lui Teodorovici să se alăture echipei pentru că ”a trecut vremea filmelor cu Chuck Norris, care era Lupul Singuratic”.

ADVERTISING

Citește și:

PSD acuză PNL că le fură primarii: Acum vă plac oamenii lui Dragnea?

PNL continuă racolarea de primari PSD. Inclusiv edilul care l-a agresat pe bărbatul care i-a strigat ”Nimic!” lui Dragnea

Ciolacu, după demisia lui Daniel Breaz din PSD: Se milogea și se ruga la Dragnea măcar o lună să fie ministru


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇