Ciolacu, atac la membri PSD din trecut care ”au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la ușile Justiției”

Ciolacu, atac la membri PSD din trecut care ”au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la ușile Justiției”

”Au fost cazuri când munca voastră a fost irosită de cei care au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la ușile Justiției. Trebuie să ne rupem de acest trecut, că justiția trebuie făcută în sala de judecată”, a declarat Marcel Ciolacu la congresul PSD de sâmbătă. Acesta a mai spus că PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tătuci, dar vremea tătucilor a apus.

”Vrem să rămânem un partid conservator, care se uită mai degrabă în spate, în trecut?… sau vrem să ne transformăm într-un partid modern, care se uită în viitor, spre progres?

ADVERTISING

Societatea românească s-a schimbat. La fel, și așteptările românilor. Vrem să ascultăm dorințele oamenilor și nevoie lor de astăzi… sau vrem să rămânem prizonierii vechilor metode de a face politică?”, spune Marcel Ciolacu.

Acesta mai precizează că PSD trebuie să se adreseze și clasei de mijloc.

”Suntem puțini în această sală, dar foarte mulți în țară! Sunteți mulți care ați muncit enorm în partid. Ați avut - la fel ca și mine - rezultate bune. Ați construit - la fel ca și mine - organizații puternice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dar au fost cazuri când munca voastră a fost irosită de cei care au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la ușile Justiției. Nu ei sunt PSD! Ei aparțin trecutului. Și trebuie să ne rupem de acest trecut! Justiția trebuie făcută în sala de judecată. Nu la partid, nu la televizor, nu în palatele Administrației prezidențiale”, adaugă Ciolacu.

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare, este cel care a criticat în numeroase rânduri Justiția.

Marcel Ciolacu: Vremea tătucilor a apus

”Avem oameni extraordinari! Bine pregătiți! Profesioniști care și-au demonstrat competența fiecare în domeniul său! Dar care nu au fost lăsați să vină în față!

ADVERTISING

PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tătuci. Și în mod evident acest lucru nu a făcut bine partidului și nici României. Vremea tătucilor a apus”, a mai declarat Marcel Ciolacu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇