Lupta din PNL a atins cote inimaginabile: Un liberal o acuză pe Anisie că l-a zgâriat

Lupta din PNL a atins cote inimaginabile: Un liberal o acuză pe Anisie că l-a zgâriat

Tensiunile dintre cele două tabere din PNL, aripa Florin Cîțu și cea a lui Ludovic Orban, se amplifică. Și, mai nou, s-a ajuns la un nou nivel, cel al agresiunilor fizice.

Un liberal o acuză pe Monica Anisie, fost ministru al Educației, și care luni a câștigat șefia PNL Sector 2, că l-a zgâriat.

Motivul, spune el, ar fi fost că voia să se asigure că se numără corect voturile, potrivit Digi24.

„Mi-ați băgat unghiile în mână, nu se face așa ceva!”, i-a reproșat liberalul Monicăi Anisie, potrivit unei filmări făcute în timpul numărării voturilor.

ADVERTISING

Ulterior, tânărul a explicat: „Doamna Anisie recurge la gesturi de violenţă. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei”.

Video AICI

Atacuri și între Orban și Cîțu

De altfel, în cadrul discursurilor susținute de Florin Cîțu și Ludovic Orban în cadrul evenimentului, cei doi s-au atacat reciproc.

„Monica, a venit rândul meu să te sprijin pe tine. Tu m-ai susținut din primul moment în care mi-am anunțat candidatura și aș vrea, cu permisiunea ta, să le spun oamenilor prin ce ai trecut atunci pentru că ți-a fost teamă să vii la acea poză.

ADVERTISING

Ţi-a fost teamă de repercusiuni. Aşa am ajuns în PNL! Să-ţi fie teamă să ai o opțiune, să îți fie teamă să spui public că vrei să ai o opțiune, opțiunea ta.

Asta nu e liberalism. Asta e dictatură. Dragi colegi, voi toţi sunteţi pentru mine, indiferent de opțiune, colegii mei, indiferent de rezultat. Nu sunteţi lichele sau trădători”, a spus Florin Cîțu.

El a făcut referire la fotografia cu cei 40 de lideri liberali care l-au susţinut pe Cîţu în momentul în care și-a anunțat candidatura și care încă de la început a generat numeroase critici din partea lui Ludovic Orban.

ADVERTISING

La rândul său, Ludovic Orban i-a dat replica lui Cîțu, afirmând că Anisie a încălcat decizia Biroului Politic al Sectorului 2 de a-l susține.

„Și mie mi-ar fi fost teamă în locul lui Monica Anisie să mă duc la poză. Și vă spun de ce. Mie, în locul lui Monica Anisie, mi-ar fi fost teamă de colegii mei pentru că ceea ce trebuie să știți voi este că Biroul Politic al Sector 2 votase cu vreo 2 sau 3 săptămâni înainte susținerea candidaturii mele.

Cum să încalci decizia organismului statutar de conducere, Biroul Permanent al Sector 2, care ți-a dat mandat să ai o opțiune, și tu să manifești altă opțiune?!”, a spus Orban.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇