Scandal la şedinţa de alegere a noii conduceri a PNL Timişoara. Alegerile au fost suspendate (Video)

Scandal la şedinţa de alegere a noii conduceri a PNL Timişoara. Alegerile au fost suspendate (Video)

Alegerile pentru desemnarea preşedintelui PNL Timişoara, care urmau să se desfăşoare sâmbătă, au fost suspendate şi urmează să fie reprogramate, după ce susţinătorii celor doi candidaţi la funcţia de preşedinte, Cosmin Tabără şi Raul Ambruş, s-au luat la ceartă.

Şedinţa de alegeri în care urma să fie votat viitorul preşedinte al PNL Timişoara ar fi trebuit să aibă loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, iar candidaţii pentru această funcţie sunt Cosmin Tabără, viceprimarul Timişoarei, şi Raul Ambruş, consilier local.

ADVERTISING

Scandalul între cele două tabere a pornit de la faptul că 150 de liberali au fost eliminaţi de pe listele de votanţi ale lui Raul Ambruş, din cauza faptului că nu au carte de identitate sau rezidenţă de Timişoara.

Aceştia nici nu au fost lăsaţi să intre în interiorul clădirii în care se desfăşura şedinţa de alegeri. Sunţinătorii lui Raul Ambruş au reuşit totuşi să pătrundă în interiorul Sălii Filarmonicii din Timişoara, după ce timp de aproximativ două ore au scandat şi huiduit în faţa clădirii.

În acel moment, preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a anunţat suspendarea şedinţei şi a părăsit sala. Aproape 1.000 de liberali urmau să voteze conducerea PNL Timişoara.

Alegeri cu scandal la PNL Timișoara

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇