Monica Anisie, care și-a anunțat susținerea pentru Cîțu, a câştigat preşedinţia filialei PNL Sector 2

Monica Anisie, care și-a anunțat susținerea pentru Cîțu, a câştigat preşedinţia filialei PNL Sector 2

Fostul ministru al Educaţiei Monica Anisie a câştigat, luni seară, alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Sector 2.

Monica Anisie a obţinut 248 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Oana Nicolescu, a obţinut 173 de voturi.

Monica Anisie şi-a exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al PNL, apărând chiar alături de el în momentul în care acesta şi-a anunţat candidatura.

De altfel, prezenţa Monicăi Anisie în fotografia cu cei 40 de lideri liberali care l-au susţinut pe Cîţu încă de la început a generat numeroase critici din partea lui Ludovic Orban.

Chiar luni seară, Orban a afirmat: ”Mie mi-ar fi fost teamă în locul Monicăi Anisie să mă duc la poză şi vă spun de ce. Nu mi-ar fi fost teamă de preşedintele partidului (…) mi-ar fi fost teamă de colegii mei, pentru că, ceea ce trebuie să ştiţi voi este că Biroul Politic al sectorului 2 votase cu vreo 2 -3 săptămâni înainte susţinerea candidaturii mele.

Cum să încalci decizia organismului statutar de conducere, Biroul Politic al sectorului 2, care ţi-a dat mandat să ai o opţiune şi tu să manifeşti o altă opţiune? De asta ar fi trebuie să îi fie teamă.

Nu de mine, pe mine m-a avut ca partener, m-a avut ca partener în proiectul de reconstrucţie a Capitalei, m-a avut ca partener în guvernare, un susţinător al tuturor momentelor grele prin care am trecut în perioada pandemică”.

Monica Anisie a fost ministru al Educaţiei în Guvernul Orban.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇