Kelemen Hunor: Trebuie să cerem scuze de la cetăţenii care ne-au trimis în Parlament

Kelemen Hunor: Trebuie să cerem scuze de la cetăţenii care ne-au trimis în Parlament

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat miercuri că parlamentarii ar trebui să ceară iertare de la cei care i-au trimis în Parlament, subliniind că ar trebui dezbătute problemele cu care se confruntă România, şi a spus că formaţiunea sa nu va vota echipa guvernamentală propusă de Dacian Cioloş.

„Acum un an, în campanie electorală, nu am promis conflicte interminabile, nu am promis instabilitate, nu am promis nesiguranţă şi haos social. Promisiunile noastre au fost stabilitate, predictibilitate, siguranţă şi redarea speranţei fiecărui cetăţean pentru un trai mai bun. (…)

ADVERTISING

De două luni de zile, majoritatea clasei politice oferă "cetăţii" doar scandal, circ, instabilitate. (…)

Vedem multe argumente fără nicio coerenţă şi logică, atitudine duplicitară, isterie şi balet politic inutil. Înainte de orice, trebuie să cerem scuze de la cetăţenii care ne-au trimis în Parlament.

Vă cer scuze, stimaţi cetăţeni, dar sigur nu pot să o fac în numele fiecărui parlamentar. Şi, totuşi, trebuie să spun acest lucru de la acest microfon. (…) Ar trebui să dezbatem problemele cu care se confruntă România", a declarat liderul UDMR, în plenul reunit al Parlamentului.

ŞEDINŢA COMUNĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR ŞI SENATULUI

#LIVE ????ŞEDINŢA COMUNĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR ŞI SENATULUI - Prezentarea Programului şi a Listei Guvernului de către domnul Dacian Julien Cioloș, candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru;- Dezbateri asupra Programului şi Listei Guvernului;- Votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului şi a întregii Liste a Guvernului.#cdep

Publicată de Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor pe Marţi, 19 octombrie 2021

El le-a transmis celor de la USR "că vor pica acest test" şi "de mâine trebuie făcut un efort de a se resuscita coaliţia".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇