Kelemen Hunor a primit o delegație din Ungaria la Guvern: Pentru prima dată după mulţi ani putem să îmbunătăţim relaţiile (Foto & Video)

Kelemen Hunor a primit o delegație din Ungaria la Guvern: Pentru prima dată după mulţi ani putem să îmbunătăţim relaţiile (Foto & Video)

Vicepremierul Kelemen Hunor s-a întâlnit joi cu ministrul Comerţului Exterior şi al Afacerilor Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, aflat la Bucureşti în prima vizită oficială după învestirea noului Guvern. Discuţiile au vizat perspectivele relaţiilor bilaterale româno-maghiare şi despre posibilitatea de îmbunătăţire ale acestora.

Pentru prima dată după mulţi ani am convingerea că există o oportunitate şi o perspectivă reală să îmbunătăţim relaţiile interguvernamentale de ansamblu dintre România şi Ungaria, dar şi pe cele din domeniile specifice. 

Kelemen Hunor
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

La întâlnire a participat şi ministrul Mediului, Tánczos Barna.

Vicepremierul Kelemen Hunor a subliniat că întărirea relaţiilor bilaterale este importantă din perspectiva cetăţenilor ambelor state, România şi Ungaria, iar joi au fost discutate, cu precădere, aspecte privind cooperarea economică şi energetică, dezvoltarea infrastructurii şi problemele actuale  ale comunităţii maghiare, conform unui comunicat de presă al UDMR.

Kelemen Hunor consideră că prezenţa UDMR în Guvern şi îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale îi ajută şi pe maghiarii din România să se simtă ca acasă pe pământul natal şi să îşi planifice un viitor sigur aici.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!