Iarba a fost tunsă azi în Herăstrău, că venea Nicușor Dan cu bicicleta. Întrebat dacă face duș cu apă rece, primarul a râs (Foto)

Iarba a fost tunsă azi în Herăstrău, că venea Nicușor Dan cu bicicleta. Întrebat dacă face duș cu apă rece, primarul a râs (Foto)

Primarul Capitalei Nicușor Dan s-a plimbat, joi, cu bicicleta prin Parcul Herăstrău, împreună cu ministrul Mediului, Tanczos Barna, pentru a marca Ziua Mondială a Bicicletei.

Edilul a stat puțin de vorbă cu presa, fiind întrebat de marile probleme ale Capitalei de la acest moment – furnizarea de apă caldă și invazia de insecte și rozătoare, amplificată și de faptul că spațiile verzi nu sunt îngrijite.

Întrebat de jurnaliști dacă există pericolul ca în iarba de lângă ei să fie căpușe, Nicușor Dan a răspuns râzând: ”Uitați, am început să cosim iarba din parc”.

ADVERTISING

Jurnaliștii i-au atras însă atenția că această acțiune a avut loc chiar în această dimineață.

”În alte parcuri am început mai devreme”, a replicat primarul.

El a fost întrebat și dacă după ce a făcut efort pe bicicletă va face duș cu apă caldă sau rece, cum li se întâmplă multor bucureșteni.

Tot râzând, Nicușor Dan a spus că va merge la primărie. Când jurnaliștii au insistat pe subiect pe ton serios, primarul a reluat că sunt probleme de zeci de ani și a spus că deja a luat măsuri, dar ”rezultatele se vor vedea într-un an, doi, trei”.

ADVERTISING

Nicușor Dan și ministrul Mediului participă joi la o dezbatere pe tema transportului sustenabil în România, organizată de Asociaţia "Green Revolution" la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău.

Odată cu cei doi a venit pe bicicletă și Steven van Groningen, CEO-ul Raiffeisen Bank România. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut cu bicicleta.

nicusor-dan-bici-cazut

La eveniment participă și șeful statului, Klaus Iohannis, însă acesta a ales să vină separat, 10 minute mai târziu.

Iohannis-Nicusor-Dan
Foto; Facebook/Nicuşor Dan

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇