Ghinea spune că USR și aliații ar fi la 17%, peste PNL: Suntem căutați de peneliști exasperați

Ghinea spune că USR și aliații ar fi la 17%, peste PNL: Suntem căutați de peneliști exasperați

Fostul ministru USR al Fondurilor Europene Cristian Ghinea a confirmat că se pregăteşte alternativa USR, PMP şi Forţa Dreptei la actuala guvernare.

 ”USR în primul rând reconsolidează cu ce avem în piaţă această parte a blocului dreptei unite. Preşedintele Drulă a cerut un mandat de la Congres, l-a obţinut cu o largă majoritate. Se întâmplă discuţii, orice fel de alianţă nu se face peste noapte”, a afirmat Cristian Ghinea, la Prima News. 

Întrebat dacă USR, PMP şi Forţa Dreptei vor fi alternativa la actuala guvernare, Ghinea a răspuns: ”Absolut, nu vă ascund că suntem căutaţi de penelişti în teritoriu, exasperaţi. Am avut mai multe discuţii, aşteptăm o hemoragie de penelişti oneşti şi cu care putem lucra. (..)

ADVERTISING

USR s-a schimbat foarte mult, s-a disciplinat, de structură, care se aliază cu tot ce este reformist în ţara asta. Nu o să primim corupţi, nu o să primim penali, dar o să primim oameni care sunt exasperaţi pe drept cuvânt de trădarea lui Iohannis”, a completat el.

Fac un apel acum: Penelişti veniţi în USR, suntem singurul partid liberal din România, liberal pe bune!”, a arătat Ghinea. 

Ghinea a mai spus că discuţiile cu Forţa Dreptei şi cu PMP continuă. ”Se întâlnesc la nivel judeţean”, a mai arătat el. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Despre ponderea în sondaje, Ghinea a arătat că USR se află în sondajele proprii undeva la 14%. 

Întrebat la ce procente ajung împreună cu PMP şi Forţa Dreptei, Ghinea a răspuns: ”Deocamdată suntem undeva la 16 -17%, peste PNL. Împreună cu PMP şi Forţa Dreptei, în sondajele noastre, suntem peste PNL”. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇