George Simion și fanii AUR au dat buzna în sediul ASF. Jandarmii au asistat pasiv (Video)

George Simion și fanii AUR au dat buzna în sediul ASF. Jandarmii au asistat pasiv (Video)

Liderul AUR, George Simion, împreună cu mai mulți susținători ai formațiunii, au venit joi dimineață la sediul Autorității de Supraveghere Financiară şi au dat buzna înăuntru, pentru a protesta faţă de tarifele de referinţă stabilite pentru RCA.

Simion a fost chiar și în biroul șefului ASF, Nicu Marcu.

”Noi am avut o întâlnire cu președintele ASF, care ne-a spus că soluția este în mâna Guvernului, ceea ce cere AUR de peste un an: înființarea CEC Asigurări. O parte din piața de asigurări să fie preluată de statul român”, a declarat Simion, într-un video live postat pe Facebook, în timp ce cobora la parterul instituției unde se aflau ceilalți protestatari.

ADVERTISING

Totodată, el a afirmat că șefii ASF vor veni miercuri în Parlament.

De precizat este că jandarmii i-au lăsat pe Simion și susținătorii săi să protesteze în sediul ASF. Mai mult, liderul AUR chiar a întrebat un jandarm dacă are vreo solicitare, iar acesta i-a spus că nu.

”Are Jandarmeria vreo solicitare la noi?”, a întrebat Simion un jandarm. ”Nu avem nicio solicitare”, i-a răspuns acesta.

În acest timp protestatarii strigau ”PSD și PNL, angajați la ASF!”, ”PSD și PNL, aceeași mizerie!”, ”Demisia, Demisia!”

Protest la ASF pentru pretul asigurărilor

Publicată de George Simion pe Joi, 16 martie 2023

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) ia în calcul plafonarea preţurilor la RCA pentru o perioadă determinată, variantele fiind analizate de către specialşti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Premierul Nicolae Ciucă a discutat miercuri cu preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), iar acesta i-a transmis că ASF va veni cu evaluarea finală şi propunerile privind situaţia poliţelor de asigurare RCA.

„Mâine (joi - n.red.), șeful ASF (Nicu Marcu - n.red.) va prezența o concluzie. Încă nu s-a finalizat controlul la Euroins, care are o piață destul de consistentă”, le-a spus Nicolae Ciucă miniștrilor, în ședința de guvern de miercuri.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇