Gabriela Firea și-a reluat funcțiile în PSD. Autosuspendarea a expirat

Gabriela Firea și-a reluat funcțiile în PSD. Autosuspendarea a expirat

Consiliul Politic Naţional al PSD a luat act, luni, de faptul că autosuspendarea Gabrielei Firea din funcţiile de conducere din partid a expirat.

Potrivit unor surse din partid, membrii CPN, reuniţi luni în şedinţă la sediul central al partidului, au constatat că autosuspendarea Gabrielei Firea, care este şi senator, a expirat în luna octombrie.

Prin urmare, Firea îşi poate relua funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti şi pe aceea de prim-vicepreşedinte al partidului.

Gabriela Firea a demisionat, în luna iulie, din funcţia de ministru al Familiei, în urma unui scandal legat de azilele pentru bătrâni.

ADVERTISING

Tot atunci ea a anunțat că s-a autosuspendat din funcţiile de conducere deţinute în PSD la nivel central şi la Bucureşti.

”Miza celor care au profitat de ancheta autorităților, au confiscat mesajele publice și au pus tunurile pe mine nu este Ministerul Familiei, ci reconfigurarea scenei politice pentru anul electoral viitor.

Tocmai din acest motiv plec, pentru moment, cu mare tristețe, față de tot ceea ce am făcut și puteam construi împreună cu echipa social-democrată din Capitală, și din funcția de președinte al Organizației PSD București, din care mă suspend o perioadă limitată”, afirma la acea vreme Gabriela Firea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇