Ciolacu o vrea tot pe Firea candidat la Primăria Capitalei: N-are nicio vină în „azilele groazei”

Ciolacu o vrea tot pe Firea candidat la Primăria Capitalei: N-are nicio vină în „azilele groazei”

Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că o susține tot pe Gabriela Firea drept candidatul PSD la Primăria Capitalei, în ciuda faptul că nu cu mult timp în urmă a fost nevoită să demisioneze din funcții după scandalul „azilelor groazei”.

„Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie. Ştim cu toţii, şi vă spun fără nicio reţinere, ministrul Gabriela Firea n-are nicio vină în cazul azilelor groazei. Ştim cu toţii acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuţie care ţine în primul şi în primul rând de doamna Gabriela Firea şi de decizia domniei sale”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat miercuri la Digi 24, dacă Gabriela Firea mai are susţinere din partea sa pentru a candida la Primăria Capitalei.

ADVERTISING

Premierul a mai precizat că PSD va decide candidaţii la locale, după alegerile europarlamentare, care vin primele în anul electoral 2024.

„Ca preşedinte de partid prioritatea mea sunt primele alegeri. Primele alegeri sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm împreună cu colegii mei candidaţii de la alegerile locale. Nu se va hotărî niciun candidat de preşedinte de Consiliu Judeţean, de primar general, de primar de reşedinţă de judeţ, fiindcă ăsta este atributul Consiliului Politic Naţional, decât după alegerile europarlamentare, cum e şi normal”, a completat Ciolacu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇