Gabriela Firea: Rechinii imobiliari - inventați de USR. Sunt rechini buni și rechini răi

Gabriela Firea: Rechinii imobiliari - inventați de USR. Sunt rechini buni și rechini răi

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, miercuri, că un subiect folosit în campania electorală de către adversari este cel privitor la rechinii imobiliari, care „sunt unii buni şi unii răi”.

„Vreau să fac o precizare despre un subiect care este mult accentuat, inclusiv în această campanie electorală, şi care cred că a fost speculat negativ de adversarii politici şi în campania precedentă.

S-a spus şi despre mine şi despre Robert Negoiţă şi despre Daniel Băluţă - 'Bine, ei au făcut lucruri în Capitală, dar s-au dat de partea rechinilor imobiliari'", a declarat Firea la evenimentul de lansare a candidatului PSD Daniel Băluţă pentru un nou mandat la Sectorul 4.

ADVERTISING

Ea a subliniat că vrea "cu toată responsabilitatea, cu toată tăria şi cu toate argumentele profesionale şi mai ales legale" să demonteze "această temă toxică de campanie".

"Şi oricine doreşte să vină să-mi spună că nu e adevărat ce spun să vină cu argumente, nu cu lozinci. Ce sunt rechinii imobiliari? În mintea celor care stau ascunşi în birouri şi care nu fac nimic şi dau vina pe extratereştri pentru neputinţa lor, rechinii imobiliari sunt nişte oameni răi care îşi pun investiţiile lor, forţa lor, munca lor în slujba răului, în slujba a ceea ce nu e bine, dincolo de faptul că omenirea s-a construit prin muncă, prin investiţii, prin capital.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eu consider că mediul de afaceri trebuie să fie prietenul fiecăruia dintre noi pentru că mediul anteprenorial creează locuri de muncă, oamenii de afaceri riscă şi plătesc taxe şi impozite la stat şi trebuie să fie partenerul oricărei societăţi normale şi profesioniste şi a reprezentanţilor acestei societăţi, indiferent că vorba de consilieri, de primari, preşedinţi de consilii judeţene, miniştri, parlamentari.

Important este cum tratăm noi cu respect această relaţie în beneficiul cetăţenilor, nu în beneficiul nostru şi nici în beneficiul personal al oamenilor de afaceri, Regulile să fie respectate, legile să fie prietenoase cu oamenii, discuţii absolut transparente pentru ceea ce înseamnă investiţii", a susţinut social-democrata.

ADVERTISING

Gabriela Firea a adăugat că "se spune despre social-democraţi" că vor să blocheze capitalurile, "să fugă capitalurile în alte ţări europene, în alte capitale", susţinând că cei de la USR sunt cei care au inventat "aceşti rechini".

"Nu, noi cei de stânga, vrem să avem locuri de muncă bine plătite pentru salariaţi şi vrem să avem dezvoltare pentru oraş, iar cetăţenii din municipiul Bucureşti, în această perioadă de îngheţ total au beneficiat de scumpirea tuturor apartamentelor cu peste 30% pentru că s-a găsit această explicaţie halucinantă - să nu mai construim în Bucureşti că vin rechinii", a transmis preşedintele PSD Bucureşti.

Firea a arătat că se ştie "cine a obţinut în aceşti patru ani autorizaţii".

"S-a blocat pentru toată lumea, dar nu şi pentru prieteni, pentru că, ce să vezi, sunt rechinii buni, rechinii drăguţi şi amabili care s-au activat şi acum, în această perioadă, şi îi vedem. Asta este manipularea, asta este campania făcută pe minciună şi pe ură şi mai ales pe dezinformare şi noi nu putem lupta decât dacă cetăţenii sunt alături de noi", a transmis candidata PSD la Primăria Capitalei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇