Fostul deputat Petru Movilă, acuzat că a bătut un coleg de partid: M-a apucat de gât, m-a împins şi m-a lovit peste ochi

Fostul deputat Petru Movilă, acuzat că a bătut un coleg de partid: M-a apucat de gât, m-a împins şi m-a lovit peste ochi

City-managerul Iaşului, Petru Movilă, fostul şef al filialei PMP Iaşi, este acuzat că a bătut un fost coleg de partid. Movilă a fost eliberat din funcție, iar în locul său a fost numit consilierul judeţean Adrian Acostoaiei.

Deși a fost demis de mai bine de o lună, el ar fi refuzat să predea sediul noilor şefi, scrie Ziarul de Iași.

Dan Ştefan, unul dintre oamenii din noua structură de conducere a filialei PMP Iaşi, a mers luni la sediul partidului pentru a-i aminti lui Movilă de somaţia de eliberare. Acolo, spune el, a fost bătut de fostul șef PMP Iași.

ADVERTISING

“În jurul orei 13.50, am mers la sediul PMP, pentru a vorbi cu domnul Petru Movilă când poate preda sediul, având în vedere că somaţia de evacuare a fost înmânată dumnealui pe 1 aprilie şi au trecut 30 zile fără niciun răspuns. (…)

"Eu am adus înştiinţarea de evacuare de la executor şi aş vrea să vorbim cum o putem rezolva”, i-am spus. A strigat să ies afară. Am văzut că nu am cu cine vorbi, am ieşit pe uşa din sediul partidului. Acesta m-a urmat pe culoar, s-a repezit la mine, m-a apucat de gât cu o mână, m-a împins şi m-a lovit peste ochiul drept.

ADVERTISING

Am căzut pe spate pe balustrada de la scări, moment în care a ieşit dna Briaur (consiliera lui Petru Movilă - n.red.) care a strigat la el “Nu îl lovi, nu aşa se face!” Era vădit speriată de gestul lui.

Atunci l-am impins din faţa mea ca să mă eliberez, am făcut doi paşi spre scări, i-am aratat telefonul pornit pe înregistrare şi i-am mulţumit pentru tot. S-a repezit spre mine, dar am fugit pe scări”, a povestit Dan Ştefan.

El a mers apoi la Secţia 2 Poliţie Gară, unde a depus o plângere pentru agresiune, și la IML pentru un certificat medical.

ADVERTISING

În replică, Petru Movilă acuză o campanie de denigrare şi hărţuire.

„E o campanie continuă de denigrare, hărţuire şi provocare manifestată şi realizată de acest individ Dan Ştefan. A venit la sediu, m-a ameninţat. I-am spus că n-am ce vorbi cu el, a început să mă înjure când ieşea pe uşă şi am ieşit după el. I-am spus că nu vreau să-l văd, nu vreau să am de-a face cu el.

M-a mai înjurat o dată, după care doar l-am împins. Atât. Probabil şi-a dat drumul la o înregistrare când a ieşit pe hol, dar sunt martori care pot confirma comportamentul lui şi al meu, iar eu deja am depus plângere la Poliţie”, a spus ex-deputatul.

PETRU MOVILA, CITY MANAGER IAȘI - EX DEPUTAT - AGRESOR ❗❗❗❗❗" CINE NU FACE CUM SPUN EU, AFARA" ...

Publicată de Dan Stefan pe Luni, 2 mai 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇