Florin Cîţu: De mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor

Florin Cîţu: De mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, că de mâine se pot vaccina şi adolescenţii și a precizat că îi încurajează pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor.

El a adăugat că este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie.

”În această pandemie, copiii au suferit foarte mult, au fost izolaţi (…) şi a fost foarte greu să le explicăm de fiecare dată de ce.

Avem o campanie de vaccinare în derulare şi, de mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor. Trebuie să înţelegem că este nevoie de cât mai multe personae vaccinate pentru a trece de pandemie”, a mai declarant premierul.

ADVERTISING

Guvernul României a lansat, luni, Programul Naţional de Suport destinat copiilor în contextul pandemiei de COVID-19 - "Din grijă pentru copii”.

Scopul programului este să analizeze efectele pandemiei COVID-19 asupra copiilor în plan psiho-emoţional, dar şi în raport cu riscurile de siguranţă online şi violenţa domestică.

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇