După atacurile de la congresul PSD, Ciolacu nu vede altă coaliție de guvernare decât tot cu PNL

După atacurile de la congresul PSD, Ciolacu nu vede altă coaliție de guvernare decât tot cu PNL

După un festival de acuzaţii şi ironii la adresa PNL rostit de pe scena congresului PSD, liderul Marcel Ciolacu e convins că acest guvern va funcţiona până la alegerile din decembrie şi nu vede în viitor altă coaliţie decât cu… liberalii.

Marcel Ciolacu  a fost întrebat, luni, dacă ar putea ieşi PNL de la guvernare în urma atacurilor lansate la congresul PSD. 

ADVERTISING

“Acest guvern va funcţiona până la alegerile din decembrie. După data de 21 decembrie, România, cum e normal, va avea un nou guvern.

Din punctul meu de vedere, fiindcă e normal să faci o proiecţie, fiindcă avem şi buget de aprobat şi eu mi-aş dori totuşi să aprobăm bugetul după alegeri imediat cu actualul guvern şi cu actualul parlament, din punctul meu de vedere, pe data de 23 decembrie va fi învestit noul guvern”, a declarat Marcel Ciolacu. 

ADVERTISING

El a mai fost întrebat dacă Guvernul rezultat după alegerile de la sfârşitul anului va avea nevoie de susţinerea PNL. 

”La cum au arătat lucrurile şi făcând o comparaţie totuşi între o guvernare exclusiv de dreapta, din punctul meu de vedere, în viitor, eu nu văd altă coaliţie de guvernare decât cu Partidul Naţional Liberal. (...)

Nu vreţi să lăsăm întâi românii? Nu s-a înjurat nimeni.

Aduceţi-vă aminte când aveam o guvernare de dreapta. Aduceţi-vă aminte cum miniştrii USR nu veneau la serviciu, cum refuzau, ce scandaluri erau, cum s-a format acel guvern, s-a tras din fes.

ADVERTISING

Liderul PNL de atunci a spus că au pus portofoliile într-un fes şi le-au tras. Eu cred că e o diferenţă imensă între actualul guvern şi guvernul de dreapta”, a transmis liderul PSD.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇