Discuții PNL-UDMR la Palatul Victoria pentru noul program de guvernare. UPDATE USR confirmă că luni Cioloș se întâlnește cu Ciucă

Discuții PNL-UDMR la Palatul Victoria pentru noul program de guvernare. <b>UPDATE</b> USR confirmă că luni Cioloș se întâlnește cu Ciucă

Premierul desemnat și liderii PNL și UDMR au avut duminică o nouă întâlnire în cadrul căreia au discutat despre programul de guvernare al viitorului cabinet. Luni, Nicolae Ciucă va prezenta programul conducerii USR.

Întâlnirea dintre PNL și UDMR a avut loc la Palatul Victoria.

„Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de experți ale Partidului Național Liberal și ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezența președinților Florin Cîțu și Hunor Kelemen”, au anunțat reprezentanții PNL.

ADVERTISING

Programul de guvernare va fi prezentat și reprezentanților USR.

„Luni, 25 octombrie, premierul desemnat Ciucă va purta discuții cu reprezentanții conducerii Uniunii Salvați România pe marginea Programului de Guvernare”, au mai anunțat reprezentanții PNL.

Amintim că Nicolae Ciucă a fost desemnat de președintele României, Klaus Iohannis, să formeze un nou guvern. Nominalizarea a fost făcută după ce Dacian Cioloș, precedentul premier desemnat, din partea USR, nu a reușit să obțină voturile necesare învestiturii în Parlament.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE 21.31: "Dacian Cioloş, preşedintele USR, se va întâlni luni, la ora 12.00, la grupul parlamentar USR, cu prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă. Întrevederea a fost cerută vineri de premierul desemnat şi a fost reconfirmată in această după-amiază", au transmis reprezentanţii USR.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇