În funcţie din 1991, directorul Horticultura Timişoara îl acuză pe viceprimarul USR de presiuni pentru a demisiona

În funcţie din 1991, directorul Horticultura Timişoara îl acuză pe viceprimarul USR de presiuni pentru a demisiona

Directorul SC Horticultura, Andrei Drăgilă, care conduce instituţia încă din 1991, a transmis, marţi, că a fost intimidat de viceprimarul Ruben Laţcău (USR) care i-ar fi solicitat demisia.

”Din păcate sunt nevoit să prezint public o situaţie extrem de gravă care m-a afectat direct. La sfârşitul săptămânii trecute, am avut o discuţie privind activitatea mea cu domnul viceprimar al Timişoarei, Ruben Laţcău, la iniţiativa dânsului.

Fără menajamente domnul viceprimar mi-a cerut demisia din postul de director la Societatea Horticultura, spunându-mi că trebuie să aducă oameni noi în posturile de conducere.

ADVERTISING

Am fost intimidat şi s-au făcut presiuni asupra mea pentru a demisiona din postul pe care l-am ocupat în urma unui concurs legal”, transmite Andrei Drăgilă, într-un comunicat de presă.

Directorul Horticultura a mai precizat că este cel mai longeviv director din acest sector de activitate, că instituţia nu a avut pierderi şi că a avut rezultate excelente la fiecare bilanţ.

Societatea pe care o conduc nu a avut pierderi în niciun an de când sunt eu director, am avut rezultate excelente la fiecare bilanţ şi mi-am văzut de treaba indiferent de culoarea politică a celor care au condus primăria în toţi aceşti ani. Nu am fost tratat în acest fel de niciun primar sau viceprimar indiferent de partidul din care proveneau”, a mai transmis Drăgilă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Viceprimarul Ruben Laţcău nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere.

Marţi urmează să fie numite noi consilii de administraţie atât la Horticultura, cât şi la societatea Pieţe SA, ambele fiind în subordinea Consiliului Local Timşioara.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇