Condiția pusă de Gabriela Firea pentru a participa la dezbateri electorale: Contracandidații mei să prezinte public testele Covid și antidrog la zi

Condiția pusă de Gabriela Firea pentru a participa la dezbateri electorale: Contracandidații mei să prezinte public testele Covid și antidrog la zi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, condiționează participarea la dezbateri electorale cu contracandidații săi de efectuarea unor teste Covid și antidrog.

Potrivit unei postări pe Facebook, Gabriela Firea a scris că cei care s-au înscris în cursa pentru Primăria București trebuie să dovedească sănătate și luciditate.

ADVERTISING

„Cu toată dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a spus Firea.

Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat din partea PSD.

Joi seara, Gabriela Firea a anunţat că va participa la dezbaterea de săptămâna viitoare cu Nicuşor Dan pe care vrea să-l întrebe ce listă de consilieri generali va vota, fiind ”un candidat independent, susţinut de PNL şi USR PLUS”.

Firea a spus, însă, că nu crede că Nicuşor Dan se va prezenta la dezbatere şi ”probabil va inventa că are COVID”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Anterior, candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a acceptat invitaţia de a participa la o dezbatere electorală faţă în faţă cu Gabriela Firea, la Realitatea Plus pe 23 septembrie.

El a adăugat că speră ca primarul general să accepte invitaţia, în contextul în care aceasta a refuzat mereu să ia parte la o astfel de dezbatere.

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇